28 de gânduri despre &8222;ANDREEA CREŢULESCU şi Realitatea obscenă care te priveşte&8221;

  1. Are o voce enervantă, care îi anulează în bună parte „argumentaţia”.

    Şi nici nu cred că are forma fizică din imagine… :mrgreen:

    Apreciază

  2. Cu siguranţă că fizicul său e altul… Am văzut-o pe un „teatru de luptă”, în primul mandat la Irealitatea… Are picioarele scurte şi curul pe vine…

    Apreciază

  3. nu stiu daca ea e vinovata ci cel care o „dirijeaza”. despre aspect nu vreau sa comentez…dar despre nivelul unor dialoguri raman sunt multe de spus. Cunosc liceeni care in locul ei s-ar descurca mult mai bine.
    Revin cu o rugaminte, te rog sa ma contactezi pe adresa de email de pe care o las pentru aprobare. As dori sa vorbim mai multe

    Apreciază

  4. baricada
    ai văzut linkul pe care l-am trimis la raho pe eterna şi fascinanta ipocrizie. deci ăsta e aşchenaz care critică sefarzii. cu alte cuvinte înseamnă că România a căzut definitiv pe mîinile sefarzilor.
    la asta cu microdildofoane nu mă pricep. e prea departe de sfera mea de influenţă. oricum sînt convins că le mînuieşte cu îndemînare. mutra ei o spune. citeşte şi tu şi vezi ce părere ai.
    numa’ bine!

    Apreciază

  5. van damma asta joaca in dublu intact ?Dupa ce ca i-a furat frizura porumbacului ii fura si microfonu.Rusine domnu patriciu !

    Apreciază

  6. Credeam ca sunt singurul pe care il enerveaza la maxim vocea si tonalitatea si parca ar tine mereu un corp strain in gura (…), felul ei de-a fi este extrem de antipatic, malitios si enervant! Mi-ar face o deosebita placere sa o batjocoresc in public! Cred ca are multe amintiri frustrante din copilarie, in viata de zi cu zi cred ca e o isterica!

    Apreciază

  7. Are o voce care-i egaleaza educatia. Daca as avea o putere suprema, i-as coase buzele, sa taca. In cazul in care ar fi specialista in sex oral, as lasa-o descusuta doar in momentele cheie.
    Presupunere: patronul postului, „baiatul mami comuniste” o sa clicheze cat de curand si el si frate-sau, au furat de alt furacios postul. Si din experienta strabuna, ulciorul nu merge de multe ori la apa.
    Si sa-i multumeasca lui DanD, ca a invatat ce inseamna psihologie televizata. In fine, am auzit ca „vocea stridenta” este doar o sugatoare.
    Fiecare ar trebui sa fie la locul lui, nu contest salariul!

    Apreciază

  8. Am uitat, este femeia care daca am trai in codul legii fundamentale, celor doar cei perfecti pot sa traiasca, prima care ar semna cu Sf. Petru ar fi incapabila asta. Multi m-ar contrazice, dar uitati-va la P.Roman, de aproape 25 de ani smecheria lui Iliescu si Roman ne distuge tara, si a mea, lucru care ma doare enorm. Pacat, pacat, nu sunt romani adevarati, majoritatea sunt romani de interes propriu, PROSTI, interesul romanesc este stabilitatea tarii.
    DEVIEZ, sunt roman!

    Apreciază

Lasă un comentariu