17 gânduri despre &8222;Exclusiv Academia Cațavencu:Traian Băsescu vine diseară în Piața Universității&8221;

  1. Basescu ne IGNORA total!!!! Pentru el noi suntem doar un simplu DECOR, ca niste statui de ceara intr-un muzeu oarecare!!!! Pentru Basescu noi…..NU EXISTAM!!!!

    Apreciază

  2. Basescu ne IGNORA total!!!! Pentru el noi suntem doar un simplu DECOR, ca niste statui de ceara intr-un muzeu oarecare!!!! Pentru Basescu noi…..NU EXISTAM!!!!
    Baseeeeee!!!!!! Suntem oameni!!!! Suntem populatia Romaniei!!!! Suntem cei de pe urma carora te-ai imbuibat, te-ai imbogatit

    Apreciază

    1. Corvine, te credeam om serios… Ți-am scos înjurăturile din comentariu și te avertizez: lasă-te de expresii din astea, cel puțin pe blogul ăsta, că te bannez. Altfel, când n-o mai fi matrozul, cred că la tine are să fie problema: pe cine ai să mai bălăcărești, ai să mai porcești sau ai să înjuri cu spume la gură?..

      Apreciază

  3. Nesimtitul de Basescu nu a raspuns doleantelor protestantilor.Deci nici guvernul nu va raspunde(sic) doleantei presedintelui.
    P.S Astept un nou presedinte pentru o noua adunare protestatara!

    Apreciază

  4. Se înlocuieşte guvernul Boc 5 cu guvernul Boc 6, trebuie să-i dăm dreptate doamnei Elena Udrea, înlocuirea lui Boc cu Ponta nu ar fi o soluţie 🙂

    Apreciază

Lasă un comentariu