11 gânduri despre &8222;CRAVATA LUI GÂDEA&8221;

  1. sunt mai multi tiriplici care-l vor atarna de cravata pe acest popa pornit si nedus pana la capat. lep(r/t)ostanul, ciutacul, ciuvicul, sau badiul badea se cam inghesuie sa-i faca onoarea.

    Apreciază

  2. Mishto cravata si se vede ca are si nod modern.Astept cu interes si versiunea cu ala care intotdeauana are cate-un „file”(scuze dar nu m-am obosit sa-i aflu numele).

    Apreciază

  3. Locic a venit si a plecat.Asta chiar crede ca scapa asa de usor.Domnule a tepuit prea multi oameni sa poata fi uitat asa usor.Locotenentul lui,vad ca a inceput sa se ascunda si el de oameni,sa nu mai raspunda la telefon,firma a disparut din Dorobanti,cu acte cu tot,crezind ca sunt in siguranta la adresa necunoscuta.Mai nou angajatii au inceput sa-l copieze pe patron la tepe.La creierasul lui de picol afumat cred ca i se cam infunda.Pina acum se p–a pe toti,dar cred ca va sosi si reversul cit de durind pentru{mister presidente}.Cum de nu la intrebat fiscul pina acum unde se duc toate materialele de constructii,daca nu ajung pe santier.Cu ce materiale a renovat casa de la Pitesti,sau alte case prin centru,si restul obligatiilor de pe urma carora au de suferit si alti oameni?Sa nu uite ca se stiu multe din firma ,de se poate face un serial mai ceva ca Elodia. P.S.Ospatarule Locic suntem pe urmele tale.

    Apreciază

  4. RICHMOND HOTEL**** este o adevarata perla a hotelurilor,situat in centrul statiunii Mamaia la 50 m de Marea Neagra.
    Hotelul imbina luxul cu tehnologia moderna avand scopul de a crea o ambianta placuta atat pentru cei care vor sa se relaxeze cat si pentru oamenii de afaceri.
    Situat in centrul statiunii Mamaia,cu o amplasare de exceptie,Richmond Hotel reuseste sa puna intr-un echilibru perfect rafinamentul si stilul elegant,oferindu-va linistea si confortul optim pentru o vacanta
    perfecta.
    Evenimentele speciale cer locatii cu totul speciale.Indeplineste-ti visul si petrece la noi un sejur placut intr-o atmosfera exclusivista.

    http://www.richmondhotel.ro
    reservations@richmondhotel.ro
    tel:0241879073/0734747505
    fax:0241879076

    Apreciază

  5. Ne confruntam in intreaga lume cu o conspiratie monolitica si nemiloasa ale caror actiuni se bazeaza primordial pe juraminte secrete.
    Se bazeaza pe:
    -infiltrare in loc de invazie,
    -subversiune in locul alegerilor democratice ,
    -intimidare in locul libertatii de-a alege.

    Si-a creat un sistem ce concentreaza vaste resurse umane si materiale in scopul infiintarii unei masinarii unitare deosebit de eficienta ce combina:
    -armata
    -mijloace diplomatice
    -servicii de informatii
    -mijloace economice
    -mijloace stiintifice
    -operatiuni politice

    Actiunile ii sunt:
    -ascunse , nu publicate
    -greselile ii sunt ingropate nu dezbatute in ziare
    -dizidentii ii sunt adusi la tacere

    Nici o utilizare frauduloasa de fonduri nu ii este anchetata, nici un secret nu ii este dezvaluit.

    Individul devine handicapat cand se confrunta cu o conspiratie atat de monstruoasa incat e tentat sa creada ca e imposibil ca ea sa existe.

    Apreciază

Lasă un comentariu