6 gânduri despre &8222;Specii: FIREA – FETIŢA CU PETARDELE&8221;

 1. Ma uitam aseara la ea cu ochi iscoditori. Cata rautate! Imbracata in negru, desfigurata de ura, ziceai ca e vaduca neagra. Tot ce spunea, uneori fara sa aiba legatura cu subiectul, era cu referire la Basescu.
  Uneori, as vrea sa vina ai lor la putere ca sa vad ce mai zic aceste otrepe umane, ptr ca situatia eocio-economica nu se va schimba peste noapte si va fi rau si sub guvernarea lor. Probabil ca or sa de vina pe greaua mostenire lasata tot de Base si ai lui.

  O mizerabila!

  Apreciază

 2. Daca nu ma insel asta a fost si purtatoare de cuvant a unui guvern care nu era rosu. E curios cum se schimba culorile. Probabil ca nu foloseste „perwoll” deoarece ala pastreaza culoarea. Sau i-a invatat Felix sa iubeasca rosul si galbenul. Ce nu si-au dat inca seama e ca daca le combini tot portocaliu iese.

  Apreciază

 3. Si sa inteleg ca acest „intelectual” numit Basescu este salvatorul poporului roman???Eu nu inteleg cum poti sa mai ai favoriti in mocirla asta.

  Apreciază

 4. @Rahoveanu

  Cred ca ar rămâne fără pâine dacă s-ar schimba calimera. Cel puţin sinteza zilei ar dispărea din grilă. Altfel, Gabriela s-ar orienta scurt şi-ar da-o pe ode televizate la lore de maximă audienţă. N-ar fi prima dată, gândeşte-te ce spunea Răzvan.
  Una peste alta, cică la înmormântarea lui bărbată-su s-a dat în spectacol rău de tot, deşi toată lumea ştia că era doar o căsătorie de convenienţă. Ştii ceva mai concret?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s