37 de gânduri despre &8222;DANA GRECU şi RADU TUDOR: LA ORDINUL ZILEI&8221;

  1. Asta saraca de cand i-a zis Base ca se vede ca e blonda nu numai ca si-a schimbat culoarea parului dar si-a ascutit si limba. iar de el… ce sa mai zic? No comment!!!
    Oricum Basescu e de vina 🙂

    Apreciază

  2. pacat ca dana-i inshapcuita si zambareatza ; ea e de obicei involburata la chica tunsa si incrancenata foc. cred ca si ea se viseaza uneori atat de „suava”.

    Apreciază

  3. LEGE nr.18 din 24 iunie 1968
    privind controlul provenienţei unor bunuri ale persoanelor fizice, care nu au fost dobândite în mod licit.(PROIECT)….ART. 2
    Valoarea bunurilor a carei provenienta nu se justifica este supusa unui impozit de 80%.
    Prin justificarea provenientei bunurilor se intelege obligatia persoanei in cauza de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobindirea sau sporirea bunurilor.

    Apreciază

  4. Doamna Grecu
    sunt profesor suplinitor la liceul Colegiul economic „Hermes” din Bucuresti.
    Va rog sa-l intrebati pe domnul lider de sindicat Nistor cum ma apara pe mine sindicatul daca ma da afara!!!
    Pun pariu ca voi fi un numar in scriptele lor, iar eu raman afara…
    Nu imi este frica sa intru in greva (si sunt in greva in prezent), iar domnul Moise Guran a avut dreptate analizand, la rece, grevele din ultimii ani (la care am participat si eu)…
    Ma uit la televizor, sunt foarte informat, dar sunt pesimist…
    Imi pare rau dar sindicatele noastre nu ne apara la modul propriu!!!
    Am vrut sa-l trimit in timpul emisiunii, dar… din cauze tehnice nu a fost posibil (mi-a cazut net-ul)

    Apreciază

  5. Doi papagal fomisti.Ma amuza cand tipa Dana Grecu,poate ca sa acopere zgomotul scos de chioraitul matelor.Alalalt este un tiriplici pe care nu-l prea baga nimeni in seama…Or fi amanti?

    Apreciază

  6. Nemernicilor pedelisti , defiintati tot ce reprezinta valoare exact cum Carmaciul pretins „anti-comunist” a distrus partidele istorice si Alianta Civica ! Avea atat de multa dreptate domnul Octavian Paler atunci cand demasca marlania Pedelista si jmenarul de la Cotroceni !
    Neghiobilor cu creiere portocalii !

    Apreciază

    1. Nu ştiu dacă te-ai spălat pe dinţi înainte să vorbeşti de Paler… Una la mână! A doua – faza asta cu demascarea îmi aminteşte de limbajul de lemn al torţionarilor securişti din anii 50, al căror demn urmaş este Felixul servit consecvent de Grecu şi Tudor… A treia – pe blog ai suficiente cronici anti PDL şi anti Băsescu, cât să te facă să-ţi înghiţi scuipaţii, înapoi, serviţi cu linguriţa… Hai, poftă bună şi noroc de asemenea…

      Apreciază

  7. D-na Dana am un respect deosebit ptr d-voastra.Azi cu ocazia cazului nefericit antamplat cu d-na Madalina am auzit la d-voastra an emisiune tot felul de supozitii legate de suicid
    An anul 1993 am avut un accident an urma caruia dupa 9 zile de coma datarit MEDICILOR CLINICII de neurologie din Cluj am ramas an viata .Cand m-am antors acasa cu semipareza dupa 3 zile am ramas ptr 1 an si 5 luni fara curent electric (bani=0(Ce era sa fac dupa cum explica specialistii trebuia sa ma omor? Stimata d-na va rog sa ma credeti a fost foarte greu dar sa faci asa ceva este ceva aberant(am vrut sa spun altceva)Cu stima

    Apreciază

  8. Lingaii lui Base ar trebui sa se clateasca mai intai pe limba aspra pe care o au si apoi sa indrazneasca sa se lege de doi profesionisti asa cum sunt Radu si Dana.

    Apreciază

    1. Mă mir că nu ai băgat de-alea cu „doamna” şi „domnul”… Clăteşte-ţi gura înainte să mă faci „lingău al lui Băse”, aplaudac securisto-comunistoid ce eşti!..

      Apreciază

  9. toată lumea şi baricada
    am fost frapat şi impresionat de limbajul intelectual deosebit folosit la acest pamflet, de către comentatori. oare merită?! păcat că nu mă pricep la politică şi linge blide, că tare mi-ar fi plăcut să particip şi eu. la capitolul ăsta am un handicap aşa că m-am lăsat păgubaş şi mai bine propun un subiect mai interesant: http://www.ioncoja.ro/2010/08/in-loc-de-comentariu-la-textul-romania-colonie-a-israelului/ lectură plăcută şi vă rog veniţi cu comentarii mai puţin intelectuale. le apreciez mai mult pe cele decente şi pertinente cu substrat filozofic.
    numa’ bine la toţi rumînii!

    Apreciază

  10. are dreptete Nistor…..la Universitatea Babes-Cluj s-a taiat la cadrele nedidactice 46 %.
    O data orele suplimentare care le FACEM inca, de ce nu stiu …….4 sambete si 4 duminici pe luna…..si cei 25 % ca la toata lumea.
    Amandoi salariatii la cea mai mare Universitate din ,,romania” sot si sotie ne ,,intra in casa 1350 ron.Sa ne mai explice videanu cum mananca el cu 15 ron pe zi…..

    Respect Victor

    Apreciază

  11. Cine poate sa spuna exact unde s-au dus banii de la FMI ? Nu discutam de pensii si salarii care sunt obligatii neconditionate ale statului. Sa nu se umble cu “Nu stiu de-astea”, ori “Stai sa vezi…” Achizitiile din 2009 ce sunt de 18 miliarde euro (“Lux”), fata de 10 miliarde euro imprumutati din afara, se pare ca nu se regasesc nici pe teren. Pana se va termina mandatul politic, se va uita, iar celalalt mandat mult meritat (cel penal) nu cred ca va mai fi activat. Unde e greseala ? In propunerea aprobata ca mandatul de presedinte sa fie de 5 ANI. O cheltuiala in plus, foarte mare, care nu cred, totusi, ca e cum se spune, de 1/3 din buget. O asemenea suma doar Soros putea sa o imprumute, iar restituirea putea, in acest caz, sa includa si “actiuni” Rosia Montana (dar “fara cianuri”). Ca sa nu mai punem subventiile de la vami, firme cotizante (din licitatii), plata “electorilor” etc . Dar, un impas gen “Rosia Montana” (cu cianuri), putea fi rezolvat de FMI, dar nu oricum, ci si prin angajarea in niste teste ale “Cospiratiei Tacerii”, chiar si fara ca cineva sa inteleaga… Dar acestea sunt “jocuri”, iar nu oricine putea sa le joace. Era sa uit. Cele mai noi jocuri, cica, sunt: “Rapirea din Serai”, “F-16″, “Ciorogarla”, “Fregatele”, “Ali-Baba si cei 40 de hoti”, “Energia ieftina duce la slatina” (cu DVD, meciul de Europe League, Alro – Zenit), . In curs de aparitie, “Spalati putina”.

    Apreciază

  12. mi se pare o femeie stridenta,lipsita total de obiectivitate…este clar ca face sluj fata de voiculescu…e si normal, ala-i da banii. adevarul e ca, basescu, care nu-mi place, neam, le-a dat recital, ori de cate ori a vrut el!

    Apreciază

  13. e jalnica si el un politruc inversunat nu se gasesc cuvinte in limba romana pentru a caracteriza >>profesionalismul>> celor doi jurnalisti..??????…imi e greata sa le pronunt si numele…de ce oare ei si multi altii ca ei ne cred timpiti?

    Apreciază

  14. Urata creatura Dana asta! Latra, urla, isi intrerupe invitatii, isi expune propriile pareri de parca lumea pentru ea deschide tv-ul. E lipsita de feminitate, de gratie, de eleganta, n-are scrupule si asta pentru a-si multumi binefacatorii care au teleportat-o de la Pitesti la Bucuresti, mare dama pe ecran, la Antena 3. Yukkk !!!

    Apreciază

  15. D-le Radu Tudor, s-a vorbit mult zilele acestea despre pensiile militare, dar nu am vazut pe niciun post de televiziune urmatorul comentariu: as dori sa intreb pe atuala putere mov-portocalie inclusiv pe doamna G-l Lupu, cati militari carora li s-au calculat pensiile au stagiu complet in procente? Va intrebati pe buna dreptate de ce pun aceasta intrebare. Daca imi permiteti as dori sa fac un comentariu vizavi de aceasta intrebare.
    Intro unitate militara statul de organizare prevedea 5 functii de maior iar de Lt. col. 1, cum puteau cei 5 maiori sa faca stagiul complet, o sa se gaseasca cineva sa-mi spuna ca puteam opta pentru un alt esalon, corect as spune eu numai ca si la urmatorul esalon exista aceeasi situatie, astfel, MU, 17 functii de maior si doar 7-8 de Lt. col. aceasta pe de o parte, iar pe de alta parte, conform statutului cadrelor militare, limitele de varsta in grad erau urmatoarele: capitan – 42 ani; maior – 47 ani; Lt. Col.- 53 ani. In concluzie, daca implineai 42 de ani si nu iti gasea functie de maior, „calculatorul” te trecea in rezerva, de aceea 90 % din cadrele militare nu au stagiul complet ca militar.
    Pentru a nu se mai ajunge la asa ceva ministru aparari a emis un ordin in iulie sau august 2010 si toate functiile de ofiter au fost marite cu o treapta, (ex. functia de capitan din stat a facuto de maior, functia de maior a facuto de lt.col.etc.). Am trimis acest mesaj pentru al linisti pe D-l Visan care are o aroganta iesita din comun ca am luat plati compensatorii, da am luat dar cand el in 1990, 1992 mergea si vindea la turci orice noi cadrele militare „elevi” nu avem libertate de miscare, cand in 1989 eram elev in anul I de scoala militara si imi „vajaiau” glonatele pe la urechi, el facea afaceri prospere.
    Ultima solutie: debarcarea acestei puteri si a presedintelui pe care nu l-am ales, prin forta, pentru ca pe cale pasnica sigur nu se va putea. In aceasta tara nu se mai respecta nimic, nici legea, nici institutiile statului, atunci noi de ce am respecta legea?
    Cu stima si respect, Mr.(r) Radu.

    Apreciază

  16. PENTRU A NU MAI FI AMENDATI DE CNA VA PROPUN EXPRESII DIN FRANCEZA CARE AU ASEMANARI VIOLENTE IN ROMANESTE DAR NEVINOVATE IN FRANTUZESTE:
    GAINILE NOASTRE IN CURTILE VOASTRE = NOTRE POULLES DANS VOTRE COURS = FIIND PUDICI NU VOM PRONUTA;
    TOATE MOMENTELE CURG = PANTHA RHEI = TOTUL CURGE = `TU-LE MUMA-N CUR;
    AI NOSTI CA BRAZII CU MUSCHII (MUCII) PE PIEPT = LES NOTRES COMME LES CONNIFERES, AVEC LES MOUCOSITES SUR LA POTRINE

    Apreciază

  17. Stimate domnule redactor, sint pensionara si dupa ce sintem necajiti de aplicarea gresita OUG 107/2010 privind contrib. de sanatate de 5,5% mai trebuie sa suportam si pe domnbul Nicolicea care aduce grozavii in explicaTII, LE INTOARCE LE INVIRTESTE CU BUNA STIINTA PENTRU CA DUMNEALUI STIE BINE CUM STAU LUCRURILE DAR CAUTA SA SALVEZE PE COLEGII LUI GUVERNANTI . aS DORI CA SA-I DAU O EXPLICATIE LOGICA ELEMENTARA , SPUNETI-O DOMNULUI SI APOI SA MAI COMENTEZE . aVEM UN COS, IN CARE PUNEM IM EL 740 LEI ATIT PENSIONARII CU PENSII SUB 740 LEI CIT SI PENSIONARII CU PENSII PESTE 740 LEI SUMA LIMITA DE UNDE PLEACA PLATA CONTRIBUTI . Acuma procedam la calculare contributiei de 5,5% si cui calculam 1.. LA pensiile sub 740 lei nu avem ce sa calculam , @ Pa pensiile peste 740 lei mai putem calcula doar la fiferenta dinte suma de 740 lei pusa in cos pentru care nu trebuie sa platim contributie si valoarea totala a pensiilor. Nu putem discrimina pensionarii pentru ca Suma pensionarilor de peste 740 lei este formata din 740 lei plus diferenta care se supune contributiei . Nici o justificare nu este valabila, omisiunea pe care a facut-o in )HG 107/2010 de a nu preciza ca contributia se plateste la dif. dintre 740 lei si valoarea totala a pensiei s-a facut intentionat , ca poate , poate nu se observa . Va multumesc .

    Apreciază

  18. Stimate
    domnule redactor, sint pensionara si dupa ce sintem necajiti de
    aplicarea gresita OUG 107/2010 privind contrib. de sanatate de 5,5% mai
    trebuie sa suportam si pe domnbul Nicolicea care aduce grozavii in
    explicaTII, LE INTOARCE LE INVIRTESTE CU BUNA STIINTA PENTRU CA
    DUMNEALUI STIE BINE CUM STAU LUCRURILE DAR CAUTA SA SALVEZE PE COLEGII
    LUI GUVERNANTI . aS DORI CA SA-I DAU O EXPLICATIE LOGICA ELEMENTARA ,
    SPUNETI-O DOMNULUI SI APOI SA MAI COMENTEZE . aVEM UN COS, IN CARE
    PUNEM IM EL 740 LEI ATIT PENSIONARII CU PENSII SUB 740 LEI CIT SI
    PENSIONARII CU PENSII PESTE 740 LEI SUMA LIMITA DE UNDE PLEACA PLATA
    CONTRIBUTI . Acuma procedam la calculare contributiei de 5,5% si cui
    calculam 1.. LA pensiile sub 740 lei nu avem ce sa calculam , @ Pa
    pensiile peste 740 lei mai putem calcula doar la fiferenta dinte suma de
    740 lei pusa in cos pentru care nu trebuie sa platim contributie si
    valoarea totala a pensiilor. Nu putem discrimina pensionarii pentru ca
    Suma pensionarilor de peste 740 lei este formata din 740 lei plus
    diferenta care se supune contributiei . Nici o justificare nu este
    valabila, omisiunea pe care a facut-o in )HG 107/2010 de a nu preciza
    ca contributia se plateste la dif. dintre 740 lei si valoarea totala a
    pensiei s-a facut intentionat , ca poate , poate nu se observa . Va
    multumesc .

    Apreciază

  19. Radu si Dana sunteti niste dulci,va urmaresc zi de zi si ma faceti zi de zi fericita…
    Tineti-o tot asa si nu va lasati de doborati de dusmani…
    Va iubesc enorm si multumesc ca existati.
    Radu tiam vazut si astaseara emsiunea ta ”Punctul de intalnire”,superba ca de obicei si ordecate ori ma uit invat foarte multe lucruri de la tine…
    Sunteti scumpi,inteligenti si f. corecti…
    Cu respect ,Gabriela

    Apreciază

  20. Da ! Fara indoiala Dana Grecu si Radu Tudor formeaza un cuplu(de televiziune) foarte bun, incisiv si dur. Nu spun asta doar din politete fata de femei sau din afinitate de constantean cum sunt eu ca si Radu Tudor, ci din observarea atenta a modului cum decurg emisiunile lor. Asa cum merge treaba la Ordinea zilei , procesul de eroziune a acestei puteri blestemate se adanceste si cu contributia substantiala a celor doi protagonisti. Probabil ca au destui dusmani si detractori nenorociti in randul lingatorilor , lingailor si cutrelor basiste , dar asta-i viata , sunt puternici si vor merge mai departe, indiferent de zoaiele care se vor varsa din mers peste ei. Am vazut multe comentarii imputite ale unor asemenea specimene, care fac caz de violenta verbala dar daca ii provoci la o intalnire fata in fata dau bir cu fugitii. Asta-i speta lui Basescu, asta-i tipul de om nou cultivat de Basescu, de acest informator nenorocit. Da , eu am lucrat la Securitatea Portului Constanta intre 1973-1980 si stiu cand dosarul nemernicului a fost transferat de la C.I. Marina la noi la colectivul Navigatie. Acum face valuri, si se da mare sef dar va veni vremea sa raspunda din boxa.
    Dragii mei, Dana si Radu , dati-i inainte ptr. ca poate si datorita voua vom ajunge mai repede sa-l vedem acolo unde ii este locul …..dupa gratii !!!

    George din Constanta

    Apreciază

Lasă un comentariu