21 de gânduri despre &8222;CRISTINA POCORA – Costuri de plasă&8221;

  1. si totusi cred ca e un mic copil pe langa altii! la reducerea acestor cheltuieli de ce nu s-au gandit parlamentarii? prostimea sa moara de foame! suntem dobitoci! asta e adevarul!

    Apreciază

    1. Ai să râzi, dar tipa chiar şi-a cîştigat colegiul. A început „de jos”, spun unii chiar de sub birou, făcând cucuie la Bogdan Olteanu în calitate de şef de cabinet. Apoi, după un intermezzo pe la Orban, fata a avansat ca secretar de stat în Ministerul pentru relaţia cu Parlamentul şi, vreme de doi ani de zile şi-a pregătit terenul pe Ialomiţa, deşi nu-i băştinaşă, finanţând cu fonduri guvernamentale primăriile din colegiul Feteşti, indiferent de culoarea politică. Restul e istorie, au făcut campanie pentru ea acolo toţi edilii, chiar s-au lucrat bannere în care şefi de administraţii locale PSD sau PDL îndemnau alegătorii „s-o voteze pe Ancuţa” (Pocora)

      Apreciază

  2. Solutia corecta e sa alocam cheltuieli zero pentru parlamentari.
    Vrei sa fii parlamentar atunci considera acest statut drept unul de onoare.
    Desfiintarea salariului, a diurnelor de deplasare, a masinilor de serviciu, atelefonului platit.
    Si asa un parlamnetar munceste doar 3 zile pe saptamana si atunci daca are chef sa vina.
    In rest, munca in teritoriu.
    Adica afaceri personale.

    Apreciază

    1. Mare adevăr spui. Dar, în situaţia asta, am rămâne fără Parlament… Cine s-ar mai duce? Oamenii cu adevărat capabili se ţin deoparte, refuzând „intrarea în lături”…

      Apreciază

  3. Donsoara asta si-a inceput „meseria” pe sub biroul lui PAUL PACURARU ,apoi a mai urmat MELESCANU,ORBAN,BOGDAN OLTEANU s.m.d.a Stie meserie !!!!

    Apreciază

  4. Da, chiar si.a castigat colegiul si macar dansa a facut ceva( 2 legi pentru mamici, una pentru persoanele cu handicap ) eu zic totusi sa intrati sa ii vedeti activitatea ( blog cristina pocora) si apoi sa faceti comentarii …fata de ceilalti parlamentari alesi din Ialomita care si-au ocupat confortabil scaunul si atat …de ei ce ziceti ?

    Apreciază

    1. Cristina, pardon, Gabi dragă, nu te contrazic… A făcut şi „dânsa” ceva. Dar dacă vrei să afli cu adevărat şi în amănunt ce, nu te rezuma la blogul „domniei sale”… Cât despre expresia ta cu „ceilalţi parlamentari”, în genul „să moară şi capra vecinului”, stai liniştită, vine vremea fiecăruia…

      Apreciază

Lasă un comentariu