13 gânduri despre &8222;SORIN OVIDIU VÂNTU: SOV – SECURIST, MÂNDRIA ŢĂRII&8221;

  1. Just!.. L-am figurat, însă, într-o galerie care, am impresia, va deveni din ce în se mai cuprinzătoare de săptămâna asta… Nu ştiu de ce, dar am o presimţire… Întâi Guzganian, apoi Vântu la scurt timp… Cine urmează? Şi când?..

    Apreciază

  2. baricada
    am auzit că i-a dat pe ăia în judecată (ziarişti) care l-au făcut securist. şi tu te numeri printe ei. ar fi păcat să te pierdem. cum o să mai rîd eu fără tine? că de el nu-mi pasă, poa’ să-l ia şi vîntu pe sus oriunde, numa’ să dispară.
    numa’ bine!

    Apreciază

  3. baricadă
    ierarhia e dinu păturică. după ce se sparge gheaţa toate vin de la sine, că doar n-o pleca numa’ el la mititica. va trage şi pe alţii după el, ca să nu se plictisească de unul singur. dosarele alea, bătu-le-ar focu’ să le bată. cad ei şi ceilalţi după. întrebarea e cine are curajul să-şi prindă mîna la uşă de unul singur. vezi Italia, cîţi procurori au ajuns la 2 m sub pămînt cînd au încercat să scuture mafia.
    numa’ bine!

    Apreciază

  4. baricada
    sforar la tine înseamnă cine-l conduce? dacă asta e problema îţi spun eu cine sau sub aripa cui acţionează. scutroşu se cheamă. el e mîna lor la noi. are şi vilă la doi paşi de ei în provincia franceză la sînmartin. e cam greu de dărîmat. cred că doar cartuşele mai pot face ceva. dacă te referi la unu care să-l tragă în jos de sfori, pot să-ţi spun că nu are nici-unul curaj pentru că ştiu pe cine are în spate, şi le e frică. cu ăia nu te joci. ieşi cu picioarele înainte de la ei, mai sigur decît de la mafie.
    numa’ bine!

    Apreciază

  5. baricada
    am uitat! chiar el e sforarul la noi. el îi joacă pe toţi pe sfoară şi le dă acadele euro prin conturi pe-afară, pentru servici aduse. aia cu arestul a fost de ochii lumii să mai calmeze spiritele, nimic altceva.
    numa’ bine!

    Apreciază

Lasă un comentariu