35 de gânduri despre &8222;Explore RROMANICA!&8221;

  1. baricada
    Rromanica
    mînca-ţi-aş grădina carpatină!
    excelent e puţin spus. e de-a dreptul demenţial. cred că era bine să-i pui şi rotiţele la frunza din faţă, ca să faci trimitere la compania engleză de transporturi şi ce s-a întîmplat acum cu rromii în Anglia (şpaga de 2,7 mil de lire de la social), şi tot odată la c–e, că tot şi-o laudă ei mereu, cît de bună e a lor faţă de a românilor.
    oricum mesajul cu tribul şi jungla e nemaipomenit.
    dacă ai citit mesajele mele, vezi ce poţi face, te rog, cu ce te-am rugat (ceva poze cu sfinxul, faţă, semi-profil).
    numa’ bine!

    Apreciază

  2. sau
    Rromanica mînca-ţi-aş padurica! hî,hî,hî! trebuie să mă mut pe altundeva să fac o pauză. cum e inima mea sensibilă acum s-ar putea să mă ai pe conştiinţă.
    numa’ bine!

    Apreciază

  3. oricum se subintelege si fara al 2-lea „R” ca suntem tigani: ROMania scris intentionat cu primele 3 litere majuscule (ROM), celelalte minuscule transmite un mesaj direct celor care au ochi sa vada si mai ales celor care dint-un motiv sau altul s-au intersectat cu barbarismul romanilor de prin carpati, plecati sa inspaimante lumea :((

    Apreciază

  4. baricada
    deşi nu am vrut să mă bag, dar cred că aşa cum se aude de la e ei e „mîncaţaş”. oricum ai fost foarte aproape. Rromanica mîncaţaş padurica. altă remarcă a mea e că e absolut necesar să fie scrisă cu diacritice, chiar dacă ROMania face trimiteri, deoarece poate fi interpretată şi ca RO Mania, adică mania pentru RO=România. la astfel de embleme ambiguitatea trebuie eliminată, mai ales că cea de a doua nu se leagă de imagine, iar în plus nu cunosc pe nimeni care să-şi fi construit nici-o manie pentru România.
    numa’ bine!

    Apreciază

  5. baricada
    sper că ai citit ce am scris la nu lacheu. nu e nevoie să comentezi. doar spune dacă ai citit sau nu.
    numa’ bine!

    Apreciază

  6. baricada
    deci logo-ul cumpărat se udrea conţine ROMânia iar căciula de marcare a diacriticei e de altă culoare, tocmai pentru a sugera ROMania. asta ar fi caz de trimitere în judecată a celor care au realizat logo-ul pentru atentare la identitatea naţională pe lîngă dreptul la copy right şi revînzarea unui produs unic deja în uz şi plătit de altcineva, precum şi despăgubiri financiare substanţiale. sînt curios dacă Udrea realizează şi face ce trebuie. în plus mai e şi problema defăimării, pentru care se plătesc bani grei de despăgubire chiar persoanei în cauză, adică Udrea.
    numa’ bine!

    Apreciază

  7. baricada
    ştiu. în lipsă de ceva mai bun, iar cînd te gîndeşti ce se petrece acum, orice ţi se pare mai bun. nu e bun şi să ştii că că se găsesc leacuri şi la nostalgie. chiar şi răul cu legionarii, pentru care sîntem acum acuzaţi de holograme caustice, tot ei mi l-au făcut. mai mult în loc să-l scoată pe anton mareşalul afară, care le-a salvat pielea, l-au lăsat pe mîna lu fratisu’ moscovitul să-l radă. vezi deja s-au adunat prea multe. şi asta ca să cadă vina pe el nu pe ei, şi ca să aibă mai tîrziu un ţap ispăşitor care să fie răspunzător pentru, împreună cu România. aşa că vezi nostalgia trebuie vindecată. bunica nevestimii cînd s-a născut fiumeu, care din greşeală s-a născut de Sf Mihail şi Gavril, iar conform tradiţiei a trebuit să-l botezăm Mihai cu toate că eu nu am vrut, a spus: vai ce frumos îl cheamă! Mihai ca pe regele. iar eu am avut probleme cu toţi ai mei pentru că le-am spus că: Mihai e nume evreiesc – Mişeael. vezi că şi eu am rămas prizonier nostalgiei, în ce-l priveşte pe fiumeu, dar nu pot spune asta cînd mă gîndesc la logica asta blestemată care ne omoară pe zi ce trece.
    de-ajuns!
    acum vreau să-ţi spun că am ajuns pe locul 2 deja cu propunerea mea de la 9AM, iar dacă ţine tot aşa o să ajung pe primul loc. am trecut cifra de 300 de vizitatori. deci tu ai avut dreptate că ar putea fi ceva bun cu propunerea mea. uite aici: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/155951/Basescu-desfiinteaza-frunza-Elenei.html
    în plus am făcut ceva recomandări unora să te viziteze pe blog. unii dintre ei au chiar idei interesante cu udrea şi băse, ceva de genul adam, eva şi frunza. mi s-a părut interesant pentru ce faci tu!
    numa’ bine!

    Apreciază

  8. baricada
    am uitat să spun cu se numea tema mea acolo: cum trebuia să arate logo-ul turismului românesc!
    şi iar te bat la cap. ceva poze din faţă şi semiprofil cu sfinxul din Bucegi. te rog mult, dacă ai ceva trimite-mi pe e-mail.
    numa’ bine!

    Apreciază

  9. Bre, ce par cret ii crescu pe chiept bre. 🙂
    Eu unul as face un obiectiv turistic cu satra, caldarari, geambasi, dansuri si porc la protap. O Tiganie mare cu priza la public pe ritmurile lor de vioara si tambal. Succesul ar di asigurat.

    Apreciază

    1. Salut! Ideea e de înregistrat la ORDA! La câţi bani se fac acum cu tema ţigănească, te-ai îmbogăţi într.un singur sezon. Iar succesul, cum spuneai, ar fi asigurat… Cred că Raho avertiza, mai de mult, că, dacă ar fi să ne cotropească vreun vecinaş în timpul difuzării episoadelor din „Inimă de Ţigan”, până la genericul de final am fi cu toţii sub ocupaţie…

      Apreciază

  10. @zamolxus,
    baricada, ca o buna gazda, te suporta si este dlicata cu tine. eu, mai din topor si din extrior, iti spun ca esti agasant ! tinta ta este „durerea” de a (nu) ramane anonim .

    Apreciază

  11. Platon
    mulţumesc! dar ţinta mea e de a-mi omorî timpul la bătrîneţe şi să mai uit de boala asta care mă termină. îmi pare rău să-ţi distrug imaginea pe care ţi-ai făcut-o despre mine, dar trebuie să-ţi spun că e greşită şi nu ai dreptate. în plus eu nu eram împotrivă la ce spuneai, ci confirmam şi extindeam mai mult, atrăgînd atenţia că există şi confuzia cu RO Mania, adică mania pentru România. dacă nu m-am făcut înţeles scuze. am păţit-o şi cu baricadă în felul acesta. cîteodată vorbesc în dodii cum se spune şi riscul de a fi înţeles greşit e mare.
    încă odată şi scuze dacă intenţiile au fost înţelese greşit!
    P.S. chiar apreciam că ai remarcat fenomenul, deoarece e cel mai important, iar toată lumea chiar şi media trece pe lîngă el cu mare uşurinţă. ROMania – trimiterea e foarte clară, iar pentru asta cei care au făcut designul ar trebui daţi în judecată pentru defăimare şi alte lucruri, precum atac la identitatea naţională etc. astea ar fi mult mai tari decît faptul că ei ne-au vîndut ceva ieftin, copiind un alt logo.
    numa’ bine!

    Apreciază

  12. Oameni buni, Platon şi Zamolxus,

    Gazeta asta de perete şi-a propus să fie locul în care punctele de vedere să interacţioneze constructiv. O dispută de genul celei în care tocmai v-aţi angrenat nu ajută nimănui, ba dimpotrivă, vă montează negativ şi vă determina ca, data viitoare când veţi intra pe blog, să o faceţi încrâncenaţi, deja pe poziţii beligerante. E păcat, timpul e atât de redus, noi suntem atât de puţini şi atât de multe sunt de spus încât n-am face decât să ne irosim în felul ăsta…

    Apreciază

  13. baricada
    frunza asta întoarsă trebuia să i-o pui lu’ băiatu’. e de la Oltchim marcă românească. aşa că ce transporturi engleze. ăia să ne despăgubească pentru că noi aveam deja logoul cu frunza-n dungă cîntăreţii ni-i alungă…
    http://www.oltchim.ro/index.php?name=presa/evenimente/utech-europe-2009
    o ai pe aia a firmei engleze de transport? dacă nu uite aici una cu ceas:
    http://changetransport.com/
    numa’ bine rumîne!

    Apreciază

  14. baricada
    să aducă turişti să vindem şi noi măcar cîte-o sticlă de vin de căciulă şi ceva cîrnaţi şi bulzuri pe jar cu brînză cedar. dacă aş fi eu nuţa ai vedea tu turism fără frunze şi alte drăcovenii de genul acela.
    numa bine!

    Apreciază

  15. baricada
    nu mi-ai spus nimic de ideea cu frunza inversă ca la oltchim, să-i ţină borjoagele să nu-i cadă, ca dacă saracul ridică ceva greu şi face hernie.
    numa bine!

    Apreciază

  16. baricada
    eu ţi-am spus că sînt om serios. nu umblu cu fofîrlica. cînd ştiu ştiu, cînd nu ştiu nu ştiu.
    am înţeles că e pe internet şi costă 250 de euro sau aşa ceva. poţi şi s-o cumperi şi s-o foloseşti. atunci nu înţeleg unde s-au dus cei 900.000 de euro? sau pentru ce? sau de ce? sau cînd? sau cum? sau chiar cui? ha,ha,ha!

    Apreciază

  17. baricada
    şi asta tot uit să-ţi spun. şi tu ai putea cu a ta. dacă aranjezi ceva cu cei din imagine. o manea (single) cu ea pe copertă. ceva de genul lui Borat. poate devi şi tu milionar. ăla cică a făcut vreo 350 de milioane de lire, da zgîrcitu’ nu le-a dat nimic la săracii actori de pe valea Prahovei.
    numa bine!

    Apreciază

  18. baricada
    cred că moneda asta ar fi bună de plătit pentru logo. în plus cred că am scăpa de ea şi nu ar mai putea nimeni să ne acuze de nimic. acum e momentul şi cred că ar trebui să profităm de el.
    numa’ bine!

    Apreciază

Lasă un comentariu