5 gânduri despre &8222;GABI IONAŞCU, PRIMAR DE SLOBOZIA&8221;

 1. baricada
  sugestia că Spania e următoarea în picaj liber pe listă după România. bine-ar face de l-ar duce la ei pe bocceluţă pe calea aerului în parlamentul de-acolo,. poate-i pune şi pe ăia la punct, aşa cum ne-a pus pe noi, şi-i cheamă pe jurnalişti din două-n două duminici la şedinţe de guvern, la care se prezintă doar secretarii care-au mai rămas prin guvern după reducerea personalului în vederea reducerii cheltuielilor guvernului.
  nu cred că la coridă mai are loc, pentru că am auzit că Spania a interzis bestialitatea umană faţă de bestiile de tauri. deci turismul lor va suferii, deoarece mulţi se duceau acolo şi pentru coridă. cred că ar trebui s-o ia vîntul şi pe nuţi, ca să le salveze turismul, mai ales că acum are şi legături cu designerii engleji capabili de duplicate în materie de logouri în turism.
  singura problemă pentru el ar fi că parlamentul Spaniol nu e a treia construcţie din lume, aşa cum e parlamentul României, după piramida lui Keops şi pentagonul american. e cam mic pentru el.
  mulţumiri pentru tratamentul cu rîs deosebit de binefăcător!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s