12 gânduri despre &8222;Dana Grecu – Poker cu cărţile pe faţă&8221;

 1. dana grecu are ciclul mesntrual neregulat? daca da, e de vina basescu si merita balacarit cel putin 2 ore pe ceas in fiecare seara de catre panaramele din acele carti…

  la mine pe blog detalii despre Masina Smart ForTwo cu sasiu si senile de tancheta pentru alde Poponetz si Futuletz ai Romaniei Fitzoase?

  Apreciază

 2. baricada
  de obicei nu mă bag în discuţiile altora, dar acum consider că ar trebui. în general toate site-urile lui wordpress s-au comportat un pic haotic, în ultima vreme. s-ar putea ca cei de la wordpress să aibă probleme, sau s-ar putea ca cineva să fie interesat să citească şi să cenzureze unele lucruri prea transparente sau cu marca atac prea direct. trebuie să recunosc că în ultima vreme astfel de remarci pe internet s-au înmulţit remarcabil, deci şi cei atacaţi au un cuvînt de spus.
  numa’ bine!

  Apreciază

 3. ar fi bine dacă ar fi şi cu cărţile pe masă, nu numai cu cărţile pe faţă. deocamdată cartea constituţiei e pe undeva pe sub masă, aşii ascunşi pe mînecă. nu degeaba spune românul c-a băgat-o pe mînecă. ar mai fi şi alte cărţi, dar astea sînt cele mai importante pentru un joc cinstit şi corect. da se pare că popii din imagine nu doresc aşa ceva în continuare, chiar dacă şi-au făcut plinul cu vîrf şi-ndesat.
  numa’ bine!

  Apreciază

 4. mancami-ar pula retardata pupincurista de dana grecu!cacama- s pe viata masii!cu asemenea javre care se cred oameni de presa aceasta bresla pierde in fiecare zi!muieeeee!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s