23 de gânduri despre &8222;Arestarea lui Vântu – Operaţiunea Big Brother de Cotroceni&8221;

  1. asa e. bogdan chireac, dinescu, geoana, patriciu, si multi altii au spus cu seninatate ca au trecut pe la el! sa discute despre poezii, sa se relaxeze etc. loooool.

    Apreciază

    1. Mă gândeam: acu’, de vreme ce l-a învins securitatea lui Băsescu, pentru cine o să mai toarne el de la bulău? Vremurile s-au schimbat, îmi veţi spune, dar, dragii mei, la ăştia e o vorbă – „o dată sifon, pe viaţă sifon”…

      Apreciază

    2. baricada
      asta face parte tot din lucrările de diversiune cu scopul de aînchide gura lumii. e ceva gen Patriciu şi dosarele. îndulcirea spiritelor. să arate că fac şi ei ceva cînd lumea se foieşte nemulţumită.

      Apreciază

    3. Tog
      şi vaticanul are o bibliotecă mare de tot şi greu de estimat, şi tot a ars pe rug vrăjitoare, savanţi şi cărţi, şi cînd mă gîndesc ce securişti are mă apucă ameţeala.
      am citit prin ce momente treci. parcă eşti din Galaţi. de ce nu încerci să schimbi oraşul, deci locul şi poate şi cu ce te ocupi. încearcă ceva nou. sincer îmi pare rău prin ce treci. fă o încercare la braşov de ex. nu pot decît să-ţi urez mult succes.
      numa’ bine!

      Apreciază

  2. daca intradevar basescu e dictatorul de care multi se tem, curuletz nastasian, schipu vantu, dinu paturiciu erau de mult in inchisoare…

    la mine pe blog detalii despre cum Sorin Schiopu’ Vantu a fost arestat…temporar…dar ca orice minune ce dureaza doar 3 zile, „justitia” de cacat romana isi va spune cuvantul, adica ii va da un mare NUP…

    Apreciază

  3. In afacerea asta cu Vantu, cheia este …cainele ! Stie tot, miroase tot, acesta fiind si motivul pentru care a fost pus cu botul pe labe !
    Interesant este ca atunci cand erau sute de mii de oameni disperati din cauza diverselor afaceri „musonice”, Vantu nu a fost atat de mediatizat … de unde concluzia ca nu Vantu, nu oamenii, nu FNI … ci cainele !

    Apreciază

    1. Salve, Platon, din păcate nu am reuşit nici până la ora asta să-mi imaginez cum să-l „configurez” pe SOV, fără să-l victimizez niţel… Şi-atunci mă abţin.

      Apreciază

Lasă un comentariu