8 gânduri despre &8222;Imnul Ţiganilor Expulzaţi&8221;

 1. baricada

  ca-ntotdeauna. nu te dezici! să sperăm că trec peste hop şi voi ajunge să te văd. cam în două luni intru la cuţite. asta e pe inimă deschisă.
  http://www.fiarevechi.ro/
  băi sarecozi (de mătură) ai fiare vechi (sălbatice)? dă-le-ncoa că te scăpăm noi de ele, şi-ţi trimitem altele noi (domestice).
  numa’ bine!

  Apreciază

 2. baricada
  am uitat de fapt să-ţi spun că fiecare cu exodul lui. ce e rău e că acum nu există un verdi să scrie ceva pentru corul ţiganilor exilaţi. poate se naşte vre-unul.
  numa’ bine!

  Apreciază

  1. Ştii ce zic eu că e rău? Că nu e exodul în sens invers… Păi, dacă francezii au dat ţigănetul afară, în ciuda crizelor tuturor leprelor politice de pe la Bruxelles, noi de ce n-am purcede la o „restituţio in integrum”, adică să restituim Indiilor ce este al lor de drept dpdv istoric?..

   Apreciază

 3. baricada
  am spus-o la raho chiar la ţigani. unu zicea că România e patria lui. i-am spus că patria lui e Punjabi. tot acolo le-am spus că şi ei ca şi evreii care pînă-n 47 n-au avut ţară. nu au ţară, şi le-am mai dat exemplul cu curzii. după asta a zis că s-a supărat. ai citit vreodată articolul cu ţiganii la raho? e pe dreapta undeva pe sus. iar la 9AM am băgat un comentariu de i-am îndoit freza francezului. ca la carte cu lege etc. imediat după comentariul meu a şi păţit-o la EU. l-au criticat a doua zi exact cum eu preziceam. nici raho.nu credea, aşa că a romas dator cu o cinste pentru că a pierdut. păstrămioară şi tulburel.
  numa’ bine!

  Apreciază

 4. Da, ştiu materialul de la Raho, m-a uns pe suflet… Am, totuşi, un amendament: n-ar fi bine să dăm o dovadă de generozitate şi să le facem la magraoni o ţară prin Transnistria?

  Apreciază

 5. baricada
  scuză-mă acum am văzut comentariul tău. ce Transnistria? tot pe capul românilor? să meargă acasă la ei în Punjab şi Caşmir de unde sînt. ai citit şi comentariile mele la aiurelile lor? eu m-am conversat cel mai mult cu ăia dintre ei care au avut ceva de spus. era bine să le parcurgi. în plus cu Transnistria avem amintiri urîte care ne-au făcut greutăţi, pentru că am fost acuzaţi că acolo i-am exterminat pe evreii din România. am la Ion Coja cîteva comentarii despre holocaust, genocid şi etnocid, precum şi despre lupta politică de stradă dintre fascişti şi comunişti. nimic nou sub soare. o altă problemă e folosirea greşită a cuvîntului anti-samitism, care de fapt se insinuează că am fi anti-evrei nu anti-semiţi deoarece nu sîntem împotriva arabilor în general. deci evreii folosesc greşit cuvintele, iar în plus confundă confruntările politice de stradă cu genocid programat de guvern. sînt penibili total. e la fel ca şi cu ţiganii. n-o scoţi la capăt nicicum, orice-ai face.
  numa’ bine!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s