20 de gânduri despre &8222;Firea, Grecu şi cu Gâdea – Balerinii lui Voiculescu&8221;

  1. banul e ochiu dreaqului si cele 3 ramatoare descrise mai sus, scormonesc cu disperare si prin cacat pt a gasi euroiul ingropat de motanul felux incaltat de secu’…

    la mine pe blog Declaratia anului a la Ponta: „Nu mai vreau să văd un membru de familie a unui politician PSD la DNA”

    Apreciază

  2. baricada
    balerinii sau balerinele lui Voiculescu?! mi-ar fi plăcut foarte dacă şi cea din mijloc ar fi avut şi ea fustiţă ca celelalte două, da aşa una scurtă să nu-i ascundă cocoşelu’.
    numa’ bine!

    Apreciază

  3. Acum am venit acasa, chiar vroiam sa te intreb daca n-ai aflat. E intr-adevar ciudat, parca nici n-ar fi existat. Cum dreaq sa nu mai existe o adresa de mail?! Ieri inca ii mergeau blogurile, ca am intrat mai pe la amiaza.

    blogul politic trebuie sa fi avut un cont de gmail cred

    Apreciază

  4. Salut… Scuze de deranj…
    Mortal … belerini …
    Am vru să mă bag în seamă şi să denumesc acest balet Lacul lebedelor dar mă tem că aş comite o impietate la adresa sărmanlor victime vieneze a foamei din gâtul … unora (cică nu-i frumos să zici „ţigani”…)
    Rămânând în zona acvatică, cred şi crezând totuşi că baletul ar ttrebui să capete un nume,o producţie în care vedm cum prestează ca personagii principale Buzici Gădea alături (sau poate, peste, pentru că le e săf) lu’ Ma’am Scrofirea (nume pe care i l-am dat de când l-a întrebat pe Boureanu dacă a mâncat ceva la ei la budă) şi ma-am Grecu, versiunea la fel de isterică, dar feminină a tatălui istericilor, V.Stan, (sau Lappy – de la Laptopman) nu se poate numi decât „Balta râtanilor”
    P.S. Offtopic…Poate interesează pe cineva părerea mea despre întâmplarea cu femelele pesediste pe care am numit-o „Conferinţa naţională a şeptelului pesedist” http://romanicablues.wordpress.com/2010/10/10/conferinta-nationala-a-septelului-pesedist/

    Apreciază

  5. Boc nu trebuie sa cada ! Este pus, ca mascarici, pentru a primi toate bobarnacele de la FMI, pentru acoperirea furturilor ministrilor, clientelei politice, electorale etc (de la buget) si, mai ales, pentru a nu se mai intampla ca doamna Udrea sa nu poata “sa decida”, cum se intampla pe vremea lui Tariceanu. Acestea, totusi, in conditiile in care un vechi proverb din China spunea: „Joaca-te, joaca-te…”, iar un altul: „Du-te…”

    Apreciază

  6. Din păcate , un neiniţiat ca mine , găseşte cu cale a contrazice concluziile unor oameni cu multă , multă carte ,ce spun că excesele dăunează GRAV sănătăţii ! Am să mă străduiesc să dau câteva exemple de excese ”benefice”.
    1-EXCESUL de minciună-Aduce mari beneficii electorale
    2-EXCESUL de putere(mai ales în fața celor slabi)- Aduce mari beneficii materiale
    3-EXCESUL(abuzul) de funcție-Întărește autocredibilitatea autorului
    4-EXCESUL de pupin-TUR-ism(tot promovăm turismul) – Garantează avansarea pe scara ierarhică
    5-EXCESUL de servilism – Te poate face chiar Premier
    6-EXCESUL de prostie – Îți ia cu mâna orice durere MORALĂ (parcă zicea , unu , că e mai sănătos decât toți Mogulii la un loc!?)
    …lista rămâne deschisă…

    Apreciază

Lasă un comentariu