19 gânduri despre &8222;Victor Ponta şi menu-ul său zilnic&8221;

  1. daca mai bea atat de mult s-ar putea da de-a berbeleacu’ inca o data (poate ultima). sunt semne ca a primit o skatoalka (si o va mai primi ?!) dupa ceafa pt acest viciu. sau se crede „alesul” protejat de soarta precum altul din istorie?

    Apreciază

  2. daca nu se protejeaza si impotriva flacarii violete, degeaba…nu te pui cu fortele astea ezoterice…la mine pe blog detali despre cum Beizadeaua incompetenta a lui Kim Jong-Il, tocmai a fost numit printul mostenitor al haznalei comuniste ce este Koreea de Nord…

    Apreciază

  3. „Victor Ponta şi menu-ul său zilnic…”
    ___________
    Demenţial…
    Bine zice cine zice că dacă esenţa pe care o „suge” cineva e prea pură poate să tâmpească. Atacă ficatul ….

    Apreciază

  4. baricada
    untdelemn cu lingură de lemn la picior de lemn pentr-un tip de lemn. da eu cred că nu ştie calităţile terapeutice ale untdelemnului, mai ales cînd se ia cu lingura de lemn.
    numa’ bine!
    P.S. mă bucur foarte mult că te avem în continuare, deoarece mi-era tare frică să nu te pierdem.

    Apreciază

  5. baricada
    suita de revolte spontane şi greve i-a făcut mai vigilenţi. problema e şi cît de tare te implici altfel nu numai cu gluma sau cu caricatura. astea îi deranjează mai puţin. ce şti de un Partid Pentru Patrie, sau despre cele de extremă?
    numa’ bine!

    Apreciază

  6. Hm, cu Pentru Patrie e o poveste interesantă… E o formaţiune fondată în primii ani de după Revoluţie, de foşti reprezentanţi ai Mişcării Legionare, care, de la jumătatea anilor 90 a început să fie legitimată prin prezenţa la nivel de conducere a unor foşti luptători anticomunişti care şi.au lăsat numele în istorie: Ion Gavrilă Ogoranu, D.Pagiag, Nicul Mazăre etc. Cum partidul a strâns cam ceea ce mai rămăsese veritabil din vechea mişcare legionară, Pentru Patrie nu prea a fost băgat în seamă de grupările extremiste vocale, cum ar fi Noua Dreapta, pentru că nu adera la stilul violent de manifestare al tinerilor din ND. Nu-i mai puţin adevărat că Noua Dreaptă fusese creat şi infiltrat în anii 90 de Securitatea lui Măgureanu, pentru a „ţine ocupat” spectrul dreptei extreme şi pentru a controla şi eventual împiedica reînfiinţarea Mişcării Legionare. Eu, personal, pentru principiile lor constructive şi pentru valorile morale pe care le propovăduiesc i-am respectat întotdeauna pe cei din Pentru Patrie…

    Apreciază

  7. Am găsit o imagine … interesantă, dar nu mă pot hotârâ pe cine reprezintă pe Gâdea Buzici sau pe Pontănel Papagalul? Sau poate o fi un fel de hibrid … 😀

    Apreciază

  8. baricada
    mulţumesc pentru informaţii. în mare coincid cu imaginea pe care mi-o închipuiam despre fenomen. am scris la raho ceva de mişcări extremiste şi chiar fanatice. chiar şi legionarii au fost o mişcare manipulată împotriva comuniştilor, care a deviat rău de tot, fiind condusă din umbră de forţe oculte. despre zişii veritabili ce să spun?! nu prea există. cei veritabili au fost vînaţi de securitate şi moscoviţi, împuşcaţi sau arestaţi şi decimaţi încetul cu încetul. Antonescu nu a încurajat deloc mişcarea, dar nu avea ce face în prima fază de început. în a doua cînd şi-a creat suport suficient pentru a rezista ocultei şi lui Carol asisistat de Siguranţa Statului, a cam desfiinţat mişcarea legionară, care era o mişcare politică şi a adus crime în rîndul evreilor, dar şi al românilor cu vederi comuniste, precum şi intelectuali care se opuneau la fel ca Antonescu. tristă amintire deoarece românii erau tîrîţi de fapt în aceste acte violente cu caracter politică. Antonescu chiar spunea că nu e bine pentru că mai tîrziu putem fi acuzaţi de rasism, antisemitism etc., ceea ce s-a şi întîmplat.
    cam asta e situaţia pe scurt. de obicei golul creat de răsturări de putere conduce la mişcări extremiste, sau lupte politice care pot devia în fracţiuni radicale chiar fanatice, cu repercursiuni grave. să sperăm că nu ajungem din nou la aşa ceva, şi să fim acuzaţi degeaba de rasism sau antisemitism. numai asta ne lipsea acum că-n rest avem de toate: prostie, sărăcie, aroganţă, incultură, etc… de fapt cred că şti mai bine decît mine.
    încă o dată mulţumesc şi numai bine!

    Apreciază

Lasă un comentariu