IA DE LA BĂSESCU: Starea economiei, în ciornă, la emisiunea „După 20 de ani” de pe PRO TV

100%  autentic, instantanee surprinse la emisiunea protevistă la care a participat Traian Băsescu în data de 17 octombrie. SURSA: http://www.roncea.ro FOTO: CRISTINA NICHITUS

11 gânduri despre &8222;IA DE LA BĂSESCU: Starea economiei, în ciornă, la emisiunea „După 20 de ani” de pe PRO TV&8221;

 1. dupa 20 de ani de criza continua dupa prabusirea comunismului, ne mai trebuiesc inca 20 de ani pt a iesi la liman…nimic nou, sa ii multumiti lui ilici ca v-a adus „liniste” in schimb..

  la mine pe blog Curuletz Nastasian ii da un dos de palma peste fata de tampit puber a lui Virinel Prostescu: „vei fi prim ministru cand eu voi fi presedinte?!?!?!?”

  Apreciază

 2. baricada
  starea economiei e foarte tristă. 75% din mîncare se importă, iar cînd băse a fost în Israel invita investitori evrei să facă investiţi în agricultură. în traducere liberă înseamnă: veniţi fraţilor că acum e momentul! am răpus-o!
  25% din mîncare e produsă de speculanţi care exploatează ţăranul român care e pe cale de dispariţie. de fapt dacă ţăranul român e pe cale de dispariţie, înseamnă că şi România e pe cale de dispariţie.
  numa’ bine!

  Apreciază

 3. baricada,
  cred ca din cauza acestui imbecil @zamolxus n-am sa mai intru pe aici ca sa comentez. iti voi privi de la distanta productia care merita „consumata”.

  Apreciază

  1. Platon, mi-ar părea rău să iei hotărârea asta. Am lăsat blogul liber şi vreau ca în continuare să îl las aşa pentru că în felul ăsta înţeleg eu existenţa unei astfel de sfere dedicate schimbului de idei… Poate te răzgândeşti

   Apreciază

 4. La aceste cifre probabil se va vota eutanasierea bătrânilor. Dar, ce te faci că oamenii au cotizat şi statul a păpat banii? Probabil că eutanasierea politicienilor ar fi singura soluţie…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s