29 de gânduri despre &8222;Simona Gherghe – Acces din Rect la Antena 1&8221;

  1. posteriorul este de nota 11,capatana nu este nici ea rea ,pacat insa ca e seaca…pe mine nu ma mai mira nimic,unii dintre noi sunt tot mai dispusi………suptul este istorie il face oricine.problema este ca astia suntem noi romanii ne place ce vedem la tv asa ca …daca rahatul produs de domnisoara Mona nu s-ar vinde astfel de specii ar disparea curand insa se pare ca se inmultesc ca lacustele,ele (ei)si produsul lor.

    Apreciază

    1. Hombre, mai e şi altă variantă… Mulţi dintre prezentatorii ăştia nu sunt chiar varză în cap, însă pentru câteva sute de euro se prostituează prin tot felul de emisiuni de doi lei. În cazul ei, Gherghe îmi făcuse iniţial o părere bună, o depăşea de departe pe acea Vrânceanu Firea cu care se tot însoţea…

      Apreciază

  2. trecând peste faptul că nu ştiu cine e asta (nu că m-ar interesa în mod special), cred că i-ai făcut un upgrade (nu daţi cu paru’, am uitat echivalentul în română) punându-i murta pe corpul ăla din reviste pentru femei… pardon, pentru bărbaţi care au impresia că sunt bărbaţi…

    Apreciază

    1. Fata e aia care a preluat emisiunea Acces Direct de la Mădălin Ionescu… O „vedetă” de-a lui Voiculescu. Altfel, ai dreptate, am tunat-o pe un corp mai cu buci, ca să iasă legătura cu „Din Rect”-ul… Dar să ştii că nici în realitate nu arată prea rău…

      Apreciază

  3. saraca fata batrana ,ioc maritis,ioc puradei, panarama de firea s-a ajuns. fetele astea moldovence ale varanului (vranceanu firea,miaiela radulescu,gherghe etc) seamana cu fetele lu mama zina de odinioara,pepiniera de agatat bosorogi cu bani

    Apreciază

  4. Good day I was luck to come cross your blog in bing
    your subject is marvelous
    I get a lot in your subject really thank your very much
    btw the theme of you site is really marvelous
    where can find it

    Apreciază

  5. Tare chestia cu „noi romanii” si Moni! (nu reiau ca este si asa prea mult). Eu nu o stiam, credeam ca e inventata de altii. Daca daca comentatoru’ zice.. De ce sa nu o brevetam? O impartim si pe la altii. Un fel de BigBrother.. Sau au deja?

    Apreciază

  6. 100 % trucaj si inca unul nu tocmai reusit. Cine l-a facut se pricepe la efecte in Photoshop dar nu prea le are la capitolul fizionomie umana.

    1-chiar si in pozitia aceea, in care cineva se uita peste umar nu se poate intoarce atat de mult capul la spate. Dupa pozitia corpului se vede clar ca celei carei i s-a facut poza nu se uita in spate ci drept inaite spre stanga, Suta-n mie ca-n imaginea originala s-a urmarit captarea profilului fetei modelului si nicidecum captarea intregii fete.

    Daca nu ma credeti incercati si voi o pozitie similara (singurii fiind in camera :-)) ca sa va lamuriti ca este imposibil sa intoarceti astfel capul chit ca va uitati peste umar.

    2-Capul este prea mare in raport cu trunchiul. Lucrul acesta se observa din start. Uitati-va si la alte poze ale Simonei Gherghe analizand din ochi raportul cap/trunchi si o sa vedeti ca in poza de fata are capul mult prea mare.

    3-Pozitia capului fata de trunchi este foarte atipica. Se vede ca editarea s-a facut la nivelul colierului negru de la gat. Pe langa faptul ca este prea mult intors la spate, linia naturala verticala a trunchiului nu are o continuitate fireasca cu axul vertical al capului.

    Explicatie:
    Gatul este prea scurt, practic inaltimea gatului se rezuma la latimea colierului ce nu are mai mult de 3 cm. Avand in vedere gatul atat de scurt axul capului este situat mult prea in fata comparativ cu trunchiul. De asemeni incliarea partii superioare spre inainte a trunchiului presupunea inclinarea capului spre stanga si nicidecum spre dreapta, ceea ce da impresia unui gat fracturat.

    Apreciază

    1. 100% ai dreptate… Nimeni nu contestă… Miza postului a fost, însă, treaba cu accesul şi rectul, adică trimiterea către calitatea emisiunii… Altfel, Simona, săraca, a fost o bună jurnalistă în provincie, în Capitală, însă, a stat prea mult în umbra unor tembele precum Firea şi Grecu şi nu a mai prins loc decât la căcăţişuri oteviste…

      Apreciază

      1. scuze, abia acum după ce mi-a venit un mail de confirmare subscriere am văzut că vă ocupați cu bașcălia și am ținut să dau niște explicații acolo unde nu era nevoie.

        La început am intrat întâmplător pe pagină și mi s-a părut că foarte mulți iau de bună o imagine care să fii orb să nu-ți dai seama că-i șmenuită. De aceea m-am gândit că niște explicatii n-ar strica, scutind astfel pe mulți de ceva visuri umede 😀

        Nu am fost atent de la bun început la mesajul site-ului și abia acum am văzut sub titlul Baricada „pamflet intre voi si ei”.

        Cât despre căcățișurile oteviste aveți mare dreptate. Din păcate întreaga mass-media românească s-a transformat într-o anumită măsură în OTV. Peste tot vezi numai stiri despre Zavo și Pepe, Moni si Iri, la Pro Tv în fiecare buletin de stiri numai crime si violuri. Dar treburile sunt discutabile deoarece bănuiesc că o bună parte din vină o avem și noi ca nație fiindcă suntem consumatori de așa ceva. Dacă nu aveau audiență astfel de emisiuni ar fi trebuit să dispară de mult, iar Diaconescu cel mai probabil că și acum era șomer vânzând ziare în parc ca să-și poată plăti garsoniera.

        Apreciază

Lasă un comentariu