25 de gânduri despre &8222;Traian Băsescu – Udrea şi Balada PIB-ului&8221;

  1. Auzi, da’ merita să ţină el ştanga de care să stea ea atârnată… Mă rog, dacă n-are cu ce, n-are cu ce. Da’ atunci nouă cum ne-o tot trage?

    Apreciază

  2. navigam prin ape putin prietenoase.ROMANIA are nevoie de vint puternic la pupa,dar si de echilibru.BALERINUL MIRCEA GEOANA ,RAMINE PREA LENT PT,BALETUL BIROCRATIEI.

    Apreciază

  3. Baricada,
    profitînd de aberaţia academiei române cu  din A, putem s-o numit pe Nuţi Samanta, deoarece fără diacritice aşa s-ar scrie cuvîntul Sămânţă, Şi uite aşa le-a încurcat limba Dumnezeu.
    Mintea lor oricum era deja încurcată atîta timp cît românii nu se prind că măturătorul de băse e evreu şi mason.
    chiar am fost şutuit pentru astfel de afirmaţii de unii atît de creduli încît nu mi-a venit să cred cît de spălate au ajuns creerele în România.
    numai bine şi sănătate!

    Apreciază

  4. Vrajitoarea din Carpati. Sa stam cu ochii pe PIB, sa nu-l faca disparut baietii dumneaiei din partid. Cred ca Basescu si-a luat mana de pe maturica PDL, daca e sa ne luam dupa ultimele lui declaratii. 🙂

    Apreciază

    1. La revedere, le spunem la revedere… Problema-i că în locul lor veni-vor, poate, ceilalţi, şi mai o apă şi-un pământ… Dar, până când tovarăşi, şi de ce?..

      Apreciază

  5. Foarte tare postul, ca de obicei. Ce nu reusesc eu sa inteleg este cum e posibil ca atat de multi oameni sa faca confuzie intre pamflet si viata reala, consumand timp si energie sa comenteze cu ura viscerala personaje de desena animate precum Basescu, Udrea, Geoana, Crin etc.
    Partea proasta cu indivizii astia (in fond fiecare cu parerea lui) ca la alegeri fie nu voteaza, fie voteaza prost. Ori ca se lasa mituit cu un kil de zahar si o sticla de ulei, ori voteaza pornind de la premise fantasmagorice, inghitind toate ineptiile produse in campania electorala.
    D’aia spun unii (si au mare dreptate): ne meritam soarta.
    Spor si inspiratie maxima!

    Apreciază

    1. Dumitre, o întrebare (io-s mai prost şi nu prea înţeleg multe…): despre ce post vorbeşti? Europa Liberă, Romantic FM sau Rock FM? Să dau şi eu la butoane, să nu pierd…

      Mulţam!

      Apreciază

      1. @razvratit
        „(io-s mai prost şi nu prea înţeleg multe…)”

        Stai linistit, nimeni nu-i perfect.
        Nici macar eu – chiar nu mai stiu la care post ma refeream 🙂

        Apreciază

Lasă un comentariu