38 de gânduri despre &8222;Oana Stancu – Pe aripile VÂNTULUI&8221;

  1. o javrutza ordinara, de-un cinism si tupeu rarisim. am urmarit-o doar citeva minute si mi-a fost de-ajuns. iata niste tineri de viitor.
    in ghilimele.

    Apreciază

  2. la fel ca cealalta slugutza vintista andreea nu stiu cum, care mai are „avantajul” unei voci atit de antipatice, incit te alunga din start.

    Apreciază

  3. Acum, cand soarta l-a adus in fata unui obstacol,ii doresc sa-l evite cu umor si eleganta, asa cum il stim cu totii. Ca un schior-artist bine dispus, care aluneca cu zambetul pe buze printre jaloanele vietii, veselindu-ne si luminand astfel diminetile noastre, tot mai mohorate.
    Domnului Huidu, cu dragoste… ii doresc multa SANATATE!

    Apreciază

      1. Mai ştiu eu pe cineva cu imaginaţia zburdăreaţă rău. De obicei după aceea se tratează cu ampicilină. 😀

        Apreciază

      2. Recomandare. Dacă mâine vă treziţi pe sub vreo masă şi vădoare capul nu încercaţi cu aspirină sau cu valium. Vă amărăşte gura.
        Există două leacuri.
        Ori aplicaţi principiul „cui pe cui se scoate”. Ăsta e pericolus deoarece riscaţi ca şi poimâine să aveţi nevoie de tratament.
        Moarea de varză e sfântă.
        Dacă vreţi să o combinaţi cu „oarece” e şi mai bine. Cu mâncare nu are sens deoarece mâncarea e ciudată. După aventuri etilice nu are gustul cu care suntem învăţaţi. Poate se îmbată şi ea şi nu mai ştie ce face…
        Gata, la treabă …distracţie plăcută şi mâine să fiţi mai tineri cu un an.

        Apreciază

  4. L-am votat pe Boc deoarece aşa cred, da’ la cât o promovează Antena 3 şi Realitatea tv pe Elena Udrea nu m-ar mira să afem surprize.

    Ori poate o pregătesc pe Nuţi să fie Preşedinte şi Băsescu Premier (Asta era o răutate ştiu eu pentru cine, dar nu m-ar deranja deloc combinaţia)

    Apreciază

  5. Fie ca anul nou sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri,

    mai multe reusite decat infrangeri

    si

    mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata.

    LA MULTI ANI !

    Apreciază

    1. Skorpioane, bănuiesc că mi te adresezi…

      Vezi că am scris că nu doar cei care simt românește, ci și cei care respiră și vor să trăiască românește.

      Ce înseamnă a simți românește? Bună întrebare. Tu cam ce crezi???

      Apreciază

  6. Oana Stancu este un fel de IOANA D’ARC a presei romanesti.ESTE FRUMOASA,INTELIGENTA,BUNA PROFESIONISTA,INCISIVA,CAUSTICA,ARE CEEA CE SE NUMESTE DEONTOLOGIE ZIARISTICA SI INAINTE DE ORICE ESTE O ADEVARATA ROMANCA.In alta tara ar fi primit premiul PULIZZER.Da-i inainte cu tupeu fata tatii si fa cu Basescu ceea ce a facut CARL BERSTEIN si colegul sau de la ziarul „TIME,,cu RICHARD NIXON.O sa fie mai greu ca in tara celor doi functioneza JUSTITIA.SUNT ALATURI DE TINE DRAGA NOSTRA. BUL(A)VERSATUL

    Apreciază

      1. Asta e subţire, s-o citeşti pe aia care mă înjură pentru faptul că i-am „pângărit” trupul lui michael jackson cu capul lui Tălmăcean…

        Apreciază

Lasă un comentariu