20 de gânduri despre &8222;Adrian Năstase – Moş Curilă, protectorul băieţeilor obraznici&8221;

  1. ho ho hoooooooooooooooo! Pardon, oh oh ooooooooooooooooooooooh! Aş zice că-i tare, da’ mă tem că-i politically incorrect faţă de Moşu Babă aici de faţă. De dos, mă rog… Ca titlu universitar, pornind de la protector, cred ca aspira la prorector, şi-apoi la rector plin.
    Cum adică, „plin cu ce”? Perverşilor care estem!

    Apreciază

  2. Graphite, cu ce ai pacatuit de te-ai ales cu galeria asta de moscraciuni mutanti? 😀

    Faina treaba, Baricada. Pe Nasty l-ai nimerit unde-l doare pe el mai mult. La problemele cu excesul de estrogen. Pe Ilici abia daca il recunosteam mascat cu barba aia matusalemica.

    Apreciază

  3. Mo, n-am făcut nimic, să moară Bombo dacă mint! Mă rog, poate puţin, pe ici, pe colo, o sugestie, o măslină, un ardei, o scobitoare de import… Şi oricum, mă mândesc cu dedicaţiile astea, am dat sfoară-n ţară, măi dragă!

    Apreciază

  4. baricada
    moş curilă! moş curilă!
    dă-ne-o c-r ca iepurilă!

    debia aştept să vină iepuraşu, să văd atunci cum arată drăguţa de adriana sau adriANUS pe latină ca să ne arătăm „originea”. oare şi el se trage din romani?! din cîte ştiu eu e din neamul lui evreANUS, da ce importanţă mai are cînd ei erau în Dacia înaintea dacilor, care au şi dispărut între timp în opinia lor, deci implicit şi a romanilor care au venit mai tîrziu decît ei în Dacia. da uite că m-am apucat din nou de făcut istorie cînd nu se cade, şi mi-e frică să nu cadă din nou prost la alţii care mă citesc cu toate că nu-i rog s-o facă.
    numai bine!

    Apreciază

  5. baricada
    am uitat să te întreb. poate încerci ceva cu ideile debitate de mine aici ca un portret total al adrianei. adriANUS, roman, evreANUS, evreu, de la îmbrăcăminte pînă la „atitudine”, cît şi conţinutul numelor cu găuri cu tot.
    scuză-mi vulgaritatea dar crede-mă că nu m-am putut abţine.
    haz de necaz. trebuia să fiu operat pe 20 dec şi unul dintre chirurgi a plecat în honolulu de revelion, şi-am rămas cu ochii-n soare.
    numai bine!

    Apreciază

    1. Salve si La mulţi ani, Zamo, mă bucur că eşti cât de cât în formă în ciuda amânărilor, te asigur că am să mă gândesc serios la ceea ce imi propui…

      Apreciază

Lasă un comentariu