Crin Antonescu şi Dan Voiculescu – Strategia, Elevul şi Profesorul

Încă un remake de sezon în ton cu mişcările de trupe ale veşnicilor conspiratori aliaţi…

Reclame

27 de gânduri despre &8222;Crin Antonescu şi Dan Voiculescu – Strategia, Elevul şi Profesorul&8221;

 1. Cat nu ma pricep eu la fotbal, dar „sfatul” lui nea „Voi cu lescu” seamana mult cu se intampla si pe teren la meciuri… Mereu m-am intrebat de ce se tavalesc ai nostri in loc sa alerge, de ce cad asa de usor secerati ca niste spice coapte??! Ee… se pare ca raspunsul vine de la… casierie ;))

  Apreciază

 2. Ar fi misto ca si meciul asta de-l pun la cale sa-l piarda. Si Elevul si Profesorul. Si ar mai fi cu adevarat misto sa nu castige, de fapt, nimeni.

  Apreciază

 3. Frumos, subtil şi agresiv, ca de obicei. Da’ de ziua sfântului Nelu, nimic, nici un omagiu, odeă, prinos de recunoştinţă pentru întâiul Ion al patriei? Un tort cu cruci de revoluţionari? Un cor de copii orfani?

  Apreciază

 4. 3. gabriel 7 ianuarie 2011 la 12:23 pm de unde vine “Porumbacu”….Ziua de Constanta (Vineri, 7 ianuarie 2011, 7:45)

  m.george [anonim]
  Crin Antonescu inventa note informative “literare”

  Cele mai noi informatii de acest gen il vizeaza pe Crin Antonescu. Intr-o nota pe care am primit-o la redactie, dar care circula de mai mult timp pe Internet, presedintele PNL este acuzat ca “oferea note informative contra-cost Securitatii, dupa ce in prealabil fila minore si intretinea relatii sexuale cu ele”. Aceste informatii vin chiar de la cadrele Securitatii tulcene care preluau “notele” lui Crin Antonescu. Conform acestora, numele de sursa al lui Antonescu era Porumbacu, pseudonim cu care erau predate Securitatii notele informative, ce erau platite la bucata. Dat fiind ca profesorul Antonescu – care preda in comuna Niculitei, judetul Tulcea, la vreme respectiva – avea nevoie de bani pentru a se muta la oras, a inceput sa trimita tot mai multe note, multe dintre ele cuprinzand tot felul de inventii ce nu aveau nimic de-a face cu realitatea, despre diverse persoane din anturajul sau, prieteni si dusmani. “Motivat de bani – pentru fiecare nota informativa primea 300 de lei de pe vremea lui Ceausescu, in conditiile in care un salariu de profesor era cam de 2000 de lei -, Crin Antonescu a inceput sa-mi furnizeze din ce in ce mai multe astfel de note, majoritatea inventate, ca in literatura, la care pretindea ca se pricepe, despre oameni reali din anturajul sau (colegi, prieteni, iubite etc)”, preciza Ioan Ichim, cadru al Securitatii tulcene, al carui informator se spune ca era actualul presedinte al PNL.

  Potrivit aceleiasi surse din cadrul fostei Securitati, odata cu inmultirea notelor venite din partea lui Antonescu, a fost nevoie si de schimbarea locului initial de intalnire si de predare al materialelor. Astfel, Securitatea l-a invitat pe Antonescu sa-si predea notele intr-un apartament conspirativ de pe strada Pacii, din Tulcea, pana in acel moment locul de intalnire obisnuit fiind restaurantul Danubius din municipiu. “Banii pentru imaginatia sa bolnava si-i primea prin CEC, fiind depusi in contul sau, la CE

  Apreciază

 5. baricada
  în raniţa oricărui fotbalist se află bastonul de becaleşal. important e cine e profesorul. oare cine a fost profesorul lui Napoleon?! să nu-mi spui că escu a lu’ voicu. Napoleon parcă a trăit cu mult înainte să se nască profesorul, sau profesorul e din familia profesorului lui Napoleon?!
  numai bine!

  Apreciază

   1. Nu mă gândisem la variantele astea, maxim luasem în calcul un Moş Pedofilă pentru Negoiţă de la PSD, evenimentele din planul politic mi-au impus, însă, alte colaje cu statut de prioritate…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s