21 de gânduri despre &8222;Marian Vanghelie – Un indian din Ferentari la Curtea Regelui Obama&8221;

 1. tare rau de tot cred ca se asortaa mai bine cu 2 lebede albe in miini,cioara asta se duce sa le arate si la americani cum se fura sau cum se iau cu japaca cavouri din cimitir,nu merita nici macar facut caricatura pacaliciul asta.

  Apreciază

   1. Da. Uite-aici: „Cum a pus mâna Ma-rean pe cavoul generalului… respectiv? Cu ajutorul unei găşti de infractori, băgaţi în partidul cel mai popular printre prostime (PSD), şi cu care a făcut sute sau mii de „afaceri“. Vă las să vă delectaţi cu unele dedesubturi relevate în Adevărul. http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Gasca_de_la_Bellu-opera_lui_Vanghelie_0_283771960.html“ (am scris-o pe 24 iunie, deci e veche…)

    Apreciază

 2. Ți-am dat nota 10 trecând peste respectul pe care îl port și indienilor americani. Nici zdreamța asta nu merita așa asemănare, da’ acu, treacă de la mine… :))

  Super monologul!

  Dar chiar, vorba lui ary, mai bine îi trânteai două lebede în posesie.

  Apreciază

  1. Citit articolul, bun, foarte bun… Mulţumesc pentru aprecieri, cât despre lebede, m-am gândit să nu las prea mult echivocul să-şi facă de cap… Oricum, asocierea cu amerindienii e forţată, că doar la noi li se spune aşa ţiganilor cu referire la alte „rezonanţe” decât cele ce-i privesc pe „pieile roşii”…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s