36 de gânduri despre &8222;Nunta Anului: „şi acum vă declar HOŢ şi HOŢIE”&8221;

      1. pai nu te mai uita. la teveu, vreau sa zic. desi trebuie sa admit ca e o sursa de inspiratie inepuizabila.
        oricum, foarte inspirat colajul 🙂
        felicitari!

        Apreciază

  1. știi care e partea cea mai interesantă? că nici po(a)nta și nici balerinul nu arată a bărbați. cred că maid egrabă îl căsătoreai pe ăstălalt (mereu îmi scapă numele lui, dar nu cred că e pagubă prea mare, nu?) cu cele două filfizoane…

    a, și vezi că s-a inventat shii (dacă nu știai). uite-aici http://razvratit.wordpress.com/2011/01/24/shii/, deşi calitatea e cam îndoielnică… eu am o versiune mai bună, dar nu ştiu cum să o urc pe blog. dar ţi+am spus despre asta, poate le faci cadou celor două curteyane câte un SHII…. :))

    Apreciază

  2. si azis cirtita acum va declar papagali impaiati ca ei oricum joaca torontoiul cum li se cinta de orchestra de coarde V.V.PADICA VINTU,FELIX SI PATRICICA ZIS GRANDELE HOTICA.

    Apreciază

  3. baricada
    n-aduce anul ce-aduce banul
    n-aduce hunta ce-aduce nunta

    mai ales la români!

    oare sînt catolici?! sau mai catolici decît papa doar în politică?! eu cred că toţi sînt sectanţi, iar ca sectanţii tot ce fac fac doar pentru ei. în rest n-am cuvinte. mi-ar place să ştiu cîţi bani a adunat hunta cu nunta, cînd i-a adunat de la biata Românie.
    cred că nu mai e nevoie să spun că e excelentă!
    numai bine şi ţine-o tot aşa nu te lăsa!

    Apreciază

    1. Fiindcă am avut amabilitatea de a-ţi posta comentariul, am să mă continui şi prin a-ţi răspunde la fel de amabil:

      BARICADA – poziţie în Zelist – locul 1179
      Castelul de nisip – poziţie în Zelist – locul 4608

      Asta-i diferenţa dintre noi, prietene… Una mică, de vreo 3429 de locuri…Pentru mine nu eşti decât un accident al zilei de azi…

      Apreciază

      1. Multumesc (pentru amabilitate).
        In cea ce priveste diferenta de locuri in Zelist, chiar nu am ce comenta. E un argument. Dar, daca eu port mai mult la picior?
        Altfel, succesuri!

        Apreciază

      2. N-ai cum, prietene… Profilul tău spune totul… Am 1,90 înălţime, atârn la cântar peste 100 de kile iar gheata mea e numărul 46… Ar fi vulgar şi nepotrivit să-ţi enumăr şi alte „cotaţii”… Totuşi, având în vedere vârsta ta şi CV-ul (l-am găsit, nu-ţi fă probleme), mă aşteptam să „porţi mai mult” la creier…

        Apreciază

  4. o nunta din iad mai degraba…vai de poporul roman..

    @baricada
    iata ce zice un „telectual” (adrian stoica) despre tine: Ce să mai spun de baricada? Un copil debil care se chinuie, fără nicio şansă, să aibă umor de calitate, dar nu reuşeşte decât să slobozească nişte pârţuri anemice. Nu, nu pot nominaliza aşa ceva.

    Apreciază

    1. I-am văzut, omului, nominalizările… N-am nicio problemă cu individul, deh, de unde nu-i – nici Dumnezeu nu cere… N-am auzit de el prin blogosferă şi tocmai de aceea nu pot pune preţ pe judecăţile lui de valoare, nici măcar atunci când ele se referă la blogul şi persoana-mi… Când îi treci în rândul „blogărilor” de frunte pe Vosganian şi Alina Gorghiu, şi îi asezonezi şi cu nişte zeamă de Băsărică, ce pretenţie poţi să mai ai?

      Apreciază

  5. Salut 🙂 Domnul cu lucrăturile în nisip s-ar putea să fie Adrian Stoica expert în programe de evaluare la ISE, în vremea glorioasei reforme marga. În acest caz, reconvertirea sa „profesională” la evaluări de bloguri în folosul distinsului dinozaur penelist nu e întâmplătoare.Chiar dacă n-ar fi aceeasi persoană,însă „evaluatorul de bloguri” lucrează exact în stilul unui postac mărunt, criteriile de evaluare fiind, de fapt, unul singur: slujirea alianţei corupţiei

    Apreciază

  6. Unghiul din care s-a fotografiat nu ne permite sa afirmam cu certitudine daca pasiunea le-a zdrobit inimile sau daca undeva pe la mijloc ar fi un interes. Cat despre cadinal se vede clar ca este o facatura ordinara, oricine isi poate da seama ca ii lipsesc antenele.

    Apreciază

  7. Numai ca daca cu atata ramane si nu se sfarseste in justitie este fix ceea ce isi doresc toti trei. Sper sa sara capacul de pe putoarea si mizeria ce sta ascunsa sub lighenele Antenelor si sa vada toti boii ce acum papa ce li se mesteca in fiecare seara pe antene, care erau faptele care il manau in lupta pe preot [cu ghilimele] de facea el asa de la fix calendarul exterminarii matrozului.

    Apreciază

Lasă un comentariu