19 gânduri despre &8222;Cristian Tudor Popescu şi calitatea presei&8221;

  1. Nu-i bai, Dura Lex, ai dreptate, n-a fost la Scinteia, dar la Adevărul a aterizat fix în ianuarie 90… Îl cazase Darie Novăceanu la mezanin şi, cum evenimentele erau încă în fierbere, CTP-ul dormea pe birourile de la mesagerie… Poţi să verifici. Apoi aportul lui la grandioasele opere de presă din perioada mineriadei e deja o certitudine… De aia am şi pus în cadru Scînteia… Adevărul la care debuta CTP-ul în 90 nu era decât o Scînteie pe rit nou, cu pălărie în loc de şapcă…

   Apreciază

 1. Hahaha! Super faina chestie, prietene. Deci astuia ii trebuie doua decenii de libatii in apa pura, distilata, ca sa se spele. Sau, ma rog, o simpla propozitie: va rog sa ma iertati, am fost un dobitoc incruntat! 😀

  Apreciază

 2. Si cand ma gandesc ce scriitor bun de SF fusese omul asta… A renegat treaba asta, de parc-ar fi fost mai grav decat colaborarea cu Secu, si a preferat sa spele canale si WCuri de bogatasi, fara sa tina cont ca cine desfunda haznale incepe, inevitabil, sa puta…. Pacat. Nu de el, ci de ce-ar fi putut sa devina.

  Apreciază

   1. Se întâmplă să intre dacă ai setat vreun cuvânt care să trimită comentariul automat la spam.

    Altminteri, trebuiesc verificate destul de des, pentru că sunt care intră aiurea, iar partea mai interesantă e că se șterg după un anumit timp (destul de scurt, o zi, parcă).

    Apreciază

   2. N-am făcut nici o setare specială, Răz… Am zis să nu cenzurez nimic, până la anumit nivel al înjurăturilor chiar… Oricum, intru şi-n spamuri în fiecare zi, doar că eram nelămurit. Mulţam că m-ai luminat!

    Apreciază

 3. la scchelet umblator de ctp,nu merita sa scriu cu majuscule,nu ajunge nici apa din M. NEAGRA ,sa-i spele toate pacatele de le -a facut vizavi de tara ,si cind isi ia figura aia de om serios si vorbeste cu dusmanie s-a rasuflat de mult acuma ar trebui sa-si ceara scuze la romani si sa stea ascuns precum strutul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s