27 de gânduri despre &8222;Ludovic Orban – Liberal, caut partid!..&8221;

    1. Da, mai sunt destui de ăştia cu delay sau cu vocaţia opoziţiei faţă de orice… Nici când era ministru nu se simţea bine până nu-şi afirma de câteva ori opoziţia faţă de Băselu…

      Apreciază

  1. Salut, Baricadă! 😀

    Baiatu’ a ajuns, în fine, la înțelepciunea supremă:

    « Ludovic or Ban,
    de cârtești ajungi golan! »

    Apreciază

  2. Ăsta şi-a amanetat nădragii, sau i-a lăsat în urmă, ca datorie de partid? Aştept să-l văd, Baricada, cu chitatra aia a lui, pe post de lăutar liber, cântând serenade la fereastra unuia şi a altuia în speranţa cî s-o lipi şi el, cumva, de ceva. Că până acum, chestiile de care s-a lipit nu l-au umplut decât de mirosuri dubioase.

    Apreciază

  3. Cat a fost liberal se comporta ca un pierde-vara, canta la chitarea si le bea zdravan, adica invers decat ceea ce ar inseamna un liberal. Acum, ca pare un pic mai treaz, vrea sa fie liberal dar nu mai are unde. 😀

    Apreciază

  4. Nu se va sparege nimic, cred. Daca n-au miscat in front la tampeniile lui Crin e clar. O mica parte de votanti liberali cu scaun la cap vor renunta sa mai voteze si atat. Restul sunt cu desavarsire lobotomizati de discursul basescofob si semi-fascist al liderului. Afaceristii care voteaza PNL, si sunt multi astia, asteapta cu infrigurare aparitia „statului minimal” din conceptia lui Dinu Costache. In traducere, acest „stat minimal” inseamna absenta legii si regulilor, liber la evaziune, neachitatrea datoriilor si contracte cu statul. Exact ingredientele retetei de succes a oligarhiei.

    Apreciază

    1. Păi, o coordonată, vertebrală aş spune, a doctrinei liberale o constituie dogma economică a „statului neintervenţionist”… Ceea ce înseamnă cu totul altceva decât ce şi-ar dori Conul Dinu… Problema e că ei vor să guverneze alături de diametral opuşii lor doctrinari, şi tocmai de aceea mă aştept ca în curând să iasă scântei între ei, odată cu primele discuţii ce vor aluneca în substanţa mecanismelor funcţionale ale statului… Probabil că, tocmai de aceea, nu li se dau şanse de existenţă îndelungată… Pe de altă parte, însă, banii lui Felix, plasaţi „unde trebuie”, şi ordinele transmise către grămada de „acoperiţi” din politichia noastră, pot sfida oricând orice urmă de logică existenţială…

      Apreciază

      1. Asa e, cred ca recursul la logica e inselator deja, in politichia noastra. Rationalul si logica sunt evacuate de interese deja de prea multa vreme ca sa mai fim atat de naivi incat sa ne bazam pe ele.

        Apreciază

  5. nu va lasati furat de chitarist… din pacate, doar dansul pe masa-i si de el. principiile si le-a lepadat odata cu accidentul de pe trecerea de pietoni. i-o biata papusa. dar numai bun pentru diversitate in unitate.

    Apreciază

  6. saracul! nu stiu daca sa-mi para rau pentru el sau…
    totusi, oricat l-am desconsiderat pentru aroganta sa si pentru minciunile nerusinate, imi pare rau. dar nu pentru el, ci pentru spiritul liberal vandut de un prost pe doi arginti.
    de aici incolo, nici dracu’ nu-l mai aduce inapoi.

    Apreciază

  7. daca mai ataca-ti USL-ul ,chiaar o sa va pierdeti nu numai pantalonii, ci o sa va pierde-ti chiar d-tra.D-nul VOICULESCU, se lupta cu adevarat pentru binele celor amarati , si ataca pe cine trebuie, nu cum a-ti inceput in ultimul timp sa face-ti d-tra. Daca vreti sa scapam de astia atacatii pe ei nu face-ti ca VADIM, se lupta cu Basescu sil ataca pe ILIESCU.

    Apreciază

    1. dacă nu ai să pui mâna pe cartea de gramatică să înveți cum se scrie corect românește, ai să te pierzi în noianul de farfuriști precum cel pe care îl aperi cu atâta devotament…

      Apreciază

    2. gelutule tata,nici nu stii cat ma bucur sa vad ca esti un sus tinator de uselism.Nu te lasa ca vad mult potential.Care este !

      Apreciază

Lasă un comentariu