Radu Moraru – Commando anti CNA

Reclame

22 de gânduri despre &8222;Radu Moraru – Commando anti CNA&8221;

  1. Păi, de asta a şi declarat după aia că trebuie să fie puse tunurile pe ei… Ce mă frapează pe mine e faptul că „Sinteza zilei” şi alte emisiuni de la teveurile moguliste n-au, frate, nicio treabă cu CNA-ul… Pace şi prietenie…

   Apreciază

  1. Deşi, parcă şi la el e ceva aparent în neregulă… Presa mogulistă scosese un articol cu un credit de 1,8 milioane de euro, luat de Moraru pe Persoană Fizică Autorizată… Cicp rata lunară era de 38.000 de euro… Acuma, unde o fi adevărul? Undeva la mijloc?

   Apreciază

 1. radu moraru, are dreptate.

  dacä ar fii corectzi, cei din CNA

  trebuia sä inchidä demult otv, haznaua penalului santajist,

  cioclului escroc si mizerabil, ce face halimai din fiecare omor, moarte s-au crime.

  prostii nu-si dau seama, ce escrocherie mizerabilä, face otv, irealitatea si ciorile de pe antene.

  acolo trebuie sä uite CNA:

  Apreciază

 2. baricada
  am rămas în urmă, dar am recuperat. am trecut totul în revistă. excelente ca-ntotdeauna! tot respectul!
  comentarii nu mai fac pentru că nu vreau să mai duprize neplăcute. stresul e prea mare în România pentru a mai avea discuţii constructuive. de obicei în ultima vreme totul se transformă în contradicţii, conflicte şi controverse. lumea e de-a dreptul irascibilă. e de înţeles dar nu mai energie să mediez nimic. facă fiecare ce-o vrea!
  numai bine şi sănătate!

  Apreciază

 3. Mie dor de Naşul. Din păcate în oraşul meu nu pot să prind TV10.

  Vă plângeţi de OTV. Mai nocive sunt Antenele şi Realitatea.

  De OTV se lămuresc unul câte unul.

  Ştiaţi că d-nul Constantin Cojocaru a fost împotriva înscrierii PP-ului?
  Zilele trecute am descoperit şi eu.

  Apreciază

  1. Aceiaşi problemă. Furnizorul meu de cablu nu are în grilă teveul unde se produce Naşul. Păcat! Văd că şi B1 este în reorganizare, aşa că mă mulţumesc din când în când cu scărbele de la Felix şi Nush

   Apreciază

 4. @BAZEL şi DICTATURA JUSTIŢIEI

  Şi eu am căutat postul de-am zăpăcit… Cum nici furnizorii noştri de cablu nu l-au prins în schemă, am apelat la internet… Nimic, oameni buni…

  Apreciază

 5. sa fie multi jurnalisti ca NASUL, nuar mai fii atitea stiri false,de au indobitocit poporul roman,cred ca avem cea mai mar3e medie de mortalitate eu cred ca astia au ajuns la faza de le spala creierii la romani,sint ca niste legume fara pic de viata in ei, nu mai este romanul de alta data vesel si primitor,iar pe gagicul meu nasul ,asa ii zic cu ghilimele de rigoare il vad doar in reluare putinnu ai avut o poza cu el mai fioros la costumul asta de scandal.

  Apreciază

 6. ESTE SCANDALOS PT AMENDA DE LA CNA, TOATA ZIUA 24 DIN 24 REALITATEA SI ANTENA 3 DAU NONSTOP INTR-O SINGURA DIRECTIE CONTRA PDL,II FACE HOTI ETC, PE MAI MULTE PERSOANE, LE STRICA IMAGINEA SI NU AUD SA PRIMEASCA NICI O AMENDA, NASULE INTREABA TE ROG CNA-ul CE NU SUNT IMPARTIALI

  Apreciază

 7. Consiliul Judeţean Teleorman se împrumută pe 20 de ani cu suma de 20 milioane lei( 200 miliarde lei vechi) pentru reabilitarea a 26,5 km de drumuri judeţene. Cine credeţi că va câştiga licitaţia? Aţi ghicit, societatea Teldrum! Consilierii judeţeni, la ordinul jupânului, nu au dorit să ofere Ministerului Dezvoltării Regionale studiile de fezabilitate pentru drumurile judeţene care trebuie reabilitate, deoarece licitaţiile nu se organizează la Alexandria şi nu se ştia dacă Teldrum are vreo şansă să câştige. În loc să reparăm drumurile pe banii Guvernului, ne împrumutăm pe 20 de ani.

  Pe domnul Dragnea nu-l interesează viitorul nostru, ci faptul că Teldrum nu mai are lucrări şi dumnealui are nevoie de bani pentru a-şi susţine activitatea politică. Revenind la sumă, 5 milioane euro pentru 26,5 km de drumuri judeţene, credem că Teldrum îşi merită banii, ştiind că lucrările executate de această societate rezistă peste timpuri.

  Dacă nu am cunoaşte despre ce este vorba, putem crede că, peste 20 de ani, vom circula pe acele drumuri reabilitate în prezent. Teleormanenii ştiu cel mai bine cum lucrează “specialiştii” domnului Dragnea şi cum apar gropile sau denivelările după lucrările executate de Teldrum. Iată, stimaţi teleormăneni, dormiţi liniştiţi, Dragnea lucrează pentru buzunarul propriu! Cum se va lăuda Dragnea în campania electorală viitoare cu aceşti 26 de km de drumuri judeţene!

  Baronul din Teleorman, atunci când nu mai are bani pentru societatea Teldrum, se împrumută şi nu o lasă de căruţă. În schimb, pentru aceşti bani, 200 de miliarde de lei vechi, ne vom procopsi cu nişte drumuri pentru căruţe, pentru că aşa lucrează societatea lui Dragnea, cât mai multe gropi pe kilometru. Vedem în Turnu-Măgurele cât de bine a asfaltat societatea Teldrum străzile!

  În această iarnă MDRT a cerut CJ Teleorman să ofere studiile de fezabilitate pentru a organiza licitaţiile. Consilierii judeţeni, printre care şi domnul Simionescu Adrian, au sărit ca arşi la auzul acestei cereri. Au invocat fel şi fel de motive politice, fără să ţină cont de realitatea economică, însă adevărul a ieşit la lumină cu ocazia acestui împrumut. Conducerea MDRT i-a transmis domnului Dragnea că şi Teldrum poate să participe la licitaţii, nu este îngrădită cu nimic această societate, dar că acolo, fiind concurenţă şi transparenţă, va câştiga cel mai bun.

  Domnul Dragnea a preferat să ne îndatoreze pe noi pentru interesul dumnealui.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s