40 de gânduri despre &8222;Iliescu şi Patriciu – „PNL şi PSD, ca SUA şi URSS”&8221;

  1. Iar România va fi futută din nou ca şi în război, atât prin bombardamentele americane, cât şi prin ocupaţia sovietică (şi de armata germnană, aşa, ca să fie).

    Apreciază

  2. Comparaţia făcuţă de moş Ilici îi pică ca o mănuşă. Atâta timp cât toarşu a fost şcolit la Maskva, nu putem aştepta decât comparaţii de genul aista. Ce naşte din pisică soareci man’că.
    Deci şi prin urmare toarsu recunoaşte PSD-UL ca fiind de sorginte bolşevică. Brava la el 😉

    Apreciază

      1. Baricada, 🙂

        eu vin ca să-mi exprim o părere şi să mă delectez de-a „Râsu’ plânsu'”.
        Înţeleg că vrei să fii o gazdă bună. Nu mă voi supăra nici dacă nu-mi răspuzi.

        Apreciază

  3. alianta sociala a linguricilor ar merge mai bine a limbist…lor,petroloci isi ea el moaca de american cu ytrabuc sictirit dar tot secera si ciocanul scrie pe el,iar dovlecel rusnac mai bine ar sta acasa si si-ar minca pensia linistit daca il lasa constiinta kaghebista.

    Apreciază

  4. Sa ne fie cu iertare, dar, sunt convins ca toti care isi spun parerea, fac parte din acei 50% care l-au votat pe Base. In loc sa vada consecintele votului lor, unde a ajuns aceasta tara cu pd-l si Base la putere, fac glume proaste pe seama opozitiei, de parca opozitia ar fi la putere. Un popor de idioti, ne meritam soarta. Democratia are si ea partile ei proaste, de multe ori face mai mult rau decat bine, mai ales cand sunt multi prosti.

    Apreciază

    1. Ştii ce nu poţi tu pricepe ❗ Că de ăia despre care faci tu vorbire se află de ambele părţi ale gardului. Poate mai mulţi de partea hoardei comuniste, pen’că au avut şi-un discipol scolit la Maskva…

      Apreciază

    2. Să presupunem așa simplist că ar fi chiar fifty-fifty așa cum zici și ăștia din urmă sînt jumătatea goală a paharului dar în acest caz ceilalți au avut tot timpul puterea pînă în 2009 și ce-au făcut cu ea? Unde sînt rezultatele magnifice ale guvernărilor comuiste d’antan? De ce guvernul ăsta se erodează politic încercînd să aplice măsuri de-a valma din toate domeniile (politic, economic, social) care erau necesare cu 20 de ani înaintea crizei? N-ar fi fost mai ușor să mintă în campanie, să ia puterea și după aia să facă numai ce-i taie capul într-un dispreț total față de societate (așa cum au făcut ceilalți în mod constant)?

      Apreciază

    3. Dane, ce legătură are ironia cu faptul că nu sunt la putere? I-am ironizat, şi toţi cei care comenteaz aici i-au taxat, şi pe cei de la Putere, atunci când a fost cazul… Ba mai mult, au scris analize critice la sânge pe blogurile lor despre pedelişti şi prezident, repet, atunci când erorile sau ororile portocalii au fost la ordinea zilei… Încearcă-i de pe blogroll pe Bazel, rahoveanu, Politeia, Turnofftheglory, Nora Damian, Filadel, Găleata cu pixeli, Dura Lex, Răzvrătit, Sare-n-ochi şi ai să te convingi

      Apreciază

    1. Mulţumesc, Fini… Edificator!.. Şi nici nu avea cum să fie altfel, câtă vreme, cum bine îţi aminteşti, Ponta a fost iepuraşul pe care Năstase la scos din joben la congresul la care i-au tras-o lui Geoană…

      Apreciază

  5. baricada
    acum am avut puţin timp. Cu sănătatea nu stau în continuare. Am fost programat pe 20 dec înainte de Crăciun şi unul dintre cei trei care vor pune cuţitul pe mine a plecat în Honolulu. Acum aştept să fiu programat din nou. Îi mulţumesc lui că mă ţine încă pe-aici. Nu ştiu cît încă, şi ţie îţi mulţumesc că te interesezi. Nu sînt mulţi ca tine. De fapt oameni de valoare sînt tot mai puţin. În ultima vreme oamenii de valori au trecere şi nu cei de valoare.
    felicitări şi numai bine!

    Apreciază

    1. Începutul lui martie trebuie să aducă pentru mine un eveniment îndelung aşteptat şi binecuvântat: venirea pe lume a „moştenitorului”… Deci Zamo, te aştept şi pe tine să revii după operaţie şi convalescenţă, să privim viaşa cu alţi ochi şi să discutăm despre ea cu alte cuvinte…
      Să-ţi dea Dumnezeu sănătate!..

      Apreciază

  6. asteptam cu interes grafica care sa ilustreze noul protocol de la ilfov, psd plus prm; promit ca imediat ce o postati o si ‘furam”

    Apreciază

Lasă un comentariu