18 gânduri despre &8222;Crin Antonescu, un liberal cu plugu-n brazdă&8221;

  1. când am citit „cu plugu-n brazdă“ am avut o tresărire… credeam că voi vedea ceva „decent“… dar văd că doar mâna îi e țeapănă și mai are ceva până la brazdă…. (cred că plugu-i e limbă de șarpe, după cât a pedalat pe șaua aia…)

    Apreciază

  2. Bag sama aici s-a adunat gasca de infractori, laudatori ai lui Base. Normal ca v-ar conveni sa mai ramana infractorul nr. 1 al tarii la putere, ca va alegeti si voi cu cate ceva pe langa el.
    In alta ordine de idei, nu pangariti imaginea lui Corneliu Coposu, punand-o in aceeas pagina cu laudatorii celui care a distrus PNT-CD.

    Apreciază

    1. Gică, cine ţi-l sancţionează pe Porumbac nu înseamnă că-i neapărat fan al lui Băselu… Scapă de expresiile astea de aplaudac vadimisto-antenist şi exprimă-ţi, dacă vrei, suportul ori detaprobarea „pe temă”, fără să-i insulţi pe alţii… Dacă cei de pe aici sunt „gaşcă de infractori lăudători”, tu eşti pampersul plin de rahat al lui Felix, pe care Crin şi-l agaţă în loc de batistă în buzunarul de la piept… Şi, cu riscul de a mă repeta, te invit şi pe tine să te ştergi la gură cu un sul de hârtie igienică, înainte de a vorbi de Coposu… Ori ai „descoperit” şi tu simbolul, după 16 ani, cam cum l-a „descoperit” Nea Nelu pe Majestatea Sa, Regele…
      Ai legătura pentru un drept la replică…

      Apreciază

    2. bineinteles ca are un nickname care sa rimeze cu ce ai spus tu, baricada. i-ai dat legatura degeaba. indivizi de genul asta dau si fug de dupa gard.

      Apreciază

  3. ar fi in stare sa o foloseasca (saua)ca instrument muzical. era mai bun un circular, o razatoare care sa-i faca tartita praf.

    Apreciază

Lasă un comentariu