18 gânduri despre &8222;Crin Antonescu, un liberal cu plugu-n brazdă&8221;

 1. când am citit „cu plugu-n brazdă“ am avut o tresărire… credeam că voi vedea ceva „decent“… dar văd că doar mâna îi e țeapănă și mai are ceva până la brazdă…. (cred că plugu-i e limbă de șarpe, după cât a pedalat pe șaua aia…)

  Apreciază

 2. Bag sama aici s-a adunat gasca de infractori, laudatori ai lui Base. Normal ca v-ar conveni sa mai ramana infractorul nr. 1 al tarii la putere, ca va alegeti si voi cu cate ceva pe langa el.
  In alta ordine de idei, nu pangariti imaginea lui Corneliu Coposu, punand-o in aceeas pagina cu laudatorii celui care a distrus PNT-CD.

  Apreciază

  1. Gică, cine ţi-l sancţionează pe Porumbac nu înseamnă că-i neapărat fan al lui Băselu… Scapă de expresiile astea de aplaudac vadimisto-antenist şi exprimă-ţi, dacă vrei, suportul ori detaprobarea „pe temă”, fără să-i insulţi pe alţii… Dacă cei de pe aici sunt „gaşcă de infractori lăudători”, tu eşti pampersul plin de rahat al lui Felix, pe care Crin şi-l agaţă în loc de batistă în buzunarul de la piept… Şi, cu riscul de a mă repeta, te invit şi pe tine să te ştergi la gură cu un sul de hârtie igienică, înainte de a vorbi de Coposu… Ori ai „descoperit” şi tu simbolul, după 16 ani, cam cum l-a „descoperit” Nea Nelu pe Majestatea Sa, Regele…
   Ai legătura pentru un drept la replică…

   Apreciază

  2. bineinteles ca are un nickname care sa rimeze cu ce ai spus tu, baricada. i-ai dat legatura degeaba. indivizi de genul asta dau si fug de dupa gard.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s