31 de gânduri despre &8222;Dan Voiculescu şi Crin Antonescu – Iluzioniştii USL&8221;

  1. Poza nu e completă, dacă te uiţi mai bine vezi că, iţit din giubenul lui Felix, Crin ţine şi el în mânuţă un giuben, din care face ţuşt, vesel nevoie-mare, Vadim.

    Apreciază

  2. ce am constatat: este o liniste deplina in iRTV + VaxPublica in ceea ce priveste confruntarea cu „badigarji” de ieri. Daca ai pune 2 cete de tigani cu bate si lanturi (exista poze pe net) fata in fata, cu Vantu in carucior in fruntea uneia si cu Ghita cum arunca cu mingea la poarta (de la 7 metri) cred ca ai avea exact imaginea „scandalului”.
    la materialul de azi aii puneam si 3 trandafiri in mana lui Crinela 🙂

    Apreciază

  3. Da, de fapt eu simplificasem filiaţia: din giubenul lui crin iese pontănacul şi prostănacul, care îl trag afară de urechi din alt gioben pe Iliescu, din al cărui prohab zvâcneşte Vadim. Şi Vadim îl slobozeşte pe gură pe Felix, închizând cercul

    Apreciază

  4. Foarte frumoasa poza ! dar la logo-ul cu P.C trebuia sa faci balanta inclinata spre C(oruptie) 😀 te asteptam si cu ceva poze din noul „fenomen” wikileaks romania 🙂

    Apreciază

      1. A iesit super ! in viitoarele logo-uri P.C merge pus si bani in talangi :)) app de ce ziceam ca asteptam ceva si cu wikileaks daca te lasa inima si timpul sa ne faci :),mi-a venit o idee ,poate o mai imbunatatesti,poti lua o poza cu ambasada sua de la bucuresti (cea mai buna poza cred ca e de pe google street view cu un printscr) si sa-i pui stand la coada sa dea „note explicative” americanilor pe geoana,chireac,saftoiu,basescu & co ,pe cer merg puse si niste avioane F 16 care sa scoata fum ca la mitingurile aviatice cu mesaj”hamerican dream`” sau ceva in gen ,poate conturezi ceva 😀

        Apreciază

  5. eu vreau dezvaluiri wikileaks si de la ambasada rusiei. sau emisarul eolian nistorect a tratat cu assange sa le arunce in foc?

    Apreciază

  6. Meseria de iluzionist este si arta!Nu trebuie luata in deradere,si sa punem toti TROGLODITI in postura de artist.
    P.S.Excelenta ideia!

    Apreciază

  7. Mă gândesc şi eu aşa, că partidul conservator vine de la conservă.
    Conservă li se spunea trepăduşilor securităţii lăsaţi pe te miri unde în adormire ca să fie activaţi când era de făcut vreo treabă murdară.

    Apreciază

    1. Nu mi-ar fi trecut prin gând. Conservă , conservator.Poate prietenul nostru îşi imaginează într-o zi o conservă din aceea expirată, adică bombată din care să iasă un motan, motanul Felix. Oricum el are o imaginaţie mult mai prolifică decât mnine.

      Baricada dragă, tu nu ai văzut comentariul acesta .

      Apreciază

      1. stai linistit nu te grabi ,oricum mai am si alte idei :)) sunt convins ca vei face treaba buna ,dealtfel cum sunt toate pozele !

        Apreciază

Lasă un comentariu