19 gânduri despre &8222;WikiFreaks de România – cu sifoanele la coadă&8221;

  1. tizule am facut completarea la materialul cu AS dupa cum urmeaza:
    După ce ne “consumăm” demersul, suma strânsă va fi donată asociaţiei Children’s Aids Fundation din Crişcior jud. Hunedoara. Cea mai bună zi în care să facem donația este 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor. Bănuiala mea și a celor care susțin această campanie este că imaturul de Adrian Severin o va ține gaia-mațu cu “conspirația” și nu-și va da demisia. Măcar atâta să facem, să-l umilim. Motiv pentru care, o listă cu cei care îi doresc plecarea – listă a donatorilor și donațiilor -, îi va fi expediată pe adresa Parlamentului Europei, oficial, cu confirmare de primire. Odată cu această listă îi va fi adresată și rugămintea de a scuti România de rușinea de a-l avea ca reprezentant în PE. De așteptat o reacție, o tresărire de bun simț din partea lui Adrian Severin, așteptăm până în data de 31 mai.

    Apreciază

  2. baricada lasa-mi o adresa de email te rog,poate mai conturam cate ceva 🙂 sau trimite-mi un mail pe adresa mea din post ,ma gandesc ca o vezi ca admin 🙂 succesuri !

    Apreciază

      1. ce trist pare geoana asteptandu-l pe godot !I am number one!

        of,ce cablograma ,stenograma,organigrama ,encefalograma le-as trage

        Apreciază

  3. cel mai relaxat e ceausescu ala din tinerete (g.pop). chiar, astia nu se luau la cearta pe locul din coada? … sunt cam amestecati.

    Apreciază

  4. Fenomenal ca de obicei!

    Ieri, o colegă mi-a arătat un blog Gică Contra blog -Jurnal de Balamuc, un blog după cum bănuieşti anti Băselu , şi în care am văzut cu uimire aceea imagine a premierului Boc cu ochelarii de soare în care se oglindea preşedintelui.

    Apreciază

    1. Mulţumesc, Carmen!.. Furturile de pe blog, adică publicarea fără citarea sursei nu le-aş putea împiedica decît dacă aş marca imaginile pe diagonală… Ceea ce le-ar ştirbi mesajul… Nu-mi rămâne decât apelul la conştiinţă…

      Apreciază

Lasă un comentariu