25 de gânduri despre &8222;WikiFreaks de Cotroceni – La judecata lui Băsescu&8221;

    1. Cred nici lui nu-i place cu păr, dar asta e, am încercat să-l prezint mai „slick”, probabil cum se simţea el în faţa pesediştilor, când le ţinea lecţia despre scosul dosarelor…

      Apreciază

  1. ce sa mai ! inca o data GENIAL ! 🙂

    Foarte frumos Baselu` cu par ii da un aer dinala de mare „american” ce e,vedeta de hollywood mioritic 🙂

    Daca ar vedea poza asta si el ar fi invidios !

    Apreciază

      1. acuma ma uitam la ochii lui aia bulbucati si mahmuri care arata ca dupa o noapte de lautari,mergeau acoperiti si cu o esarfa precum statuia justitiei sa para „orb” numai ca la el trebuia cu gaurele la ochi ca la un trisor :))

        apropo ar trebui sa incepi pe langa wikifreaks si o campanie Politicienii au Talent,la furat si mintit normal,sa-i prezinti fiecaruia talentul,dar mi-e teama ca o sa fie greu de ales in finala ! :))

        Apreciază

  2. Ha,ha,ha, Baselu nu mai seamana cu el insusi, bre!
    Ce i-ai facut, Barica(r)dule?
    I-ai pus extensii si de par si de balantze?
    Unde-i tzeapa?
    Si vezi ca lipsesc niste dosare, nu-s toate la vedere.
    Eeeeiiii!
    Atentie la amanuntele de detaliu.
    Sa ne traiesti, ca sa ne mai inveselesti!

    Apreciază

  3. vezi ca ia amploare scandalul de la Realitatea TV. poate faci desenul acela cu razboiul dintre Vantu si Ghita. ai putea porni de la „Rondul de noapte” – il extinzi in oglinda (sa fie „taberele” fata in fata) si bagi chipuri… (oricum nu-i mare deosebire intre „tabere”)

    Apreciază

  4. Adevarul este ca ce face capitanul asta betiv, nu a mai facut nimeni si sper ca nu va mai fi vre-unul care sa-l egaleze. Nu stiu cum voi, cei care spuneti ca il blamati si vreti sa scapati de el nu faceti nimic. Poate ca mai trebuie sa asteptam pana tarziu……..

    Apreciază

Lasă un comentariu