17 gânduri despre &8222;Antonescu – The liberal punk&8221;

  1. trebuia sa-i fi pus si un cercel intre nari ca la porci,sa-i evidentieze caracterul care il are ! 🙂 foarte reusita poza oricum ! 😀

    Apreciază

    1. Hai să-i zicem Băiat de Băiat… Nu uita că la noi, Golan e deja particulă de respect pentru cei care s-au bătut cu minerii şi cu scutierii părintelui spiritual al lui Crin – Moş Ion Iliescu…

      Apreciază

  2. Asta e poza de la dosarul porumbacu pe cand paracioasa asta era foarte ascultatoare si limbuta in acelasi timp ?Acu a devenit rea de musca dar nu si de felixi.
    Tare harnasamentu pentru repetentu !

    Apreciază

  3. baricada

    dacă Antonescu a supravieţuit eu de ce n-aş avea dreptul, aşa că am supravieţuit operaţiei. De luni sînt deja acasă şi am fost operat cu o săptămînă înainte. Urmez un program de spital la domiciliu pînă la stabilizare şi reducerea medicamentelor şi asistenţei medicale. Pentru 4 ore jumate am trăit fără inima mea asistat de o maşină care i-a ţinut locul după care inima reparată pe masă a fost pusă la loc şi conectată din nou la venele mele. S-a folosit material din pericard din partea din spate pentru cîrpeli la găuri. Dacă totul merge bine recuperarea va dura cca 6-9 luni. Doctorii spun că mă comport bine în comparaţie cu alte cazuri asemănătoare. Oricum e considerată o operaţie grea majoră.

    ai devenit tătic sau încă nu?

    numai bine şi sănătate!

    Apreciază

  4. se da el independent da’ belciugul il tradeaza. se pare ca nici nu protesteaza atunci cand este tras cu ajutorul lui ca altfel ar avea nasul mai alungit.

    Apreciază

  5. Prietene, m-ai făcut să-mi revină zămbetul pe buze, chit că eram supărat după o discuţie nu tocmai elegantă . Pentru asta, musai trebuie să caut ceva despre Antenescu pentru a importa imaginea şi la mine pe blog .
    Bravos 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu