21 de gânduri despre &8222;Valeriu Tabără şi INTERVIURILE REALITĂŢII TV&8221;

  1. E una Oana Stanciulescu parcă, o întrece la ,, dulceaţa,, glasului.

    Dar să revenim, eu nu-mi mai amintesc traseul politic al domnului Tabără. Poate mă ajută cineva.

    Despre găină ar fi faină să o mânânce polticienii noştri, poate se satură şi ei odată şi nu mai sunt nevoiţi să mănânce… altceva.

    Apreciază

      1. Păi, după ce s-a înfiinţat prin 1990 şi a trecut printr-o serie de transformări în capitalismul romantic al începutului de deceniu 9, PUNR-ul condus atunci de Funar s-a orientat prin 94 şi s-a aliat cu PDSR-ul la guvernare. Tabără prindea atunci primul mandat de ministru, tot la Agricultură… După alegerile din 96, însă, PUNR a luat-o în jos pe tobogan, scoţând sub 5% la scrutinul de atunci. Tabără a preluat şefia partiduluin în 1997 şi apoi l-a exclus din partid pe Funar… Cinci ani mai târziu, în perioada negocierilor pentru formarea Alinţei Dreptate şi Adevăr, Valeriu Tabără a părăsit şi el PUNR-ul şi s-a înscris în PD. Fără busolă, PUNR a intrat o perioadă pe mâna ex-generalului Mircea Chelaru, acesta din urmă suprimând existenţa partidului în 2006, printr-o fuziune cu securisto-umanist-conservatorii lui Dan Voiculescu… Cam asta-i…

        Apreciază

  2. ooaaauuu, dna kretzulesco a venit cu sosul la pachet (gentutza)… si-apoi ce cauta cu pantofi cu toc cui in tzarana aia ?

    Apreciază

  3. Prietene, tare arătare călărită de Tabără !
    Şi tare mă „ienervează” doamna „cum v-aţi permis”…dacă din greşeală nimeresc postul când ea se produce, de nervi schimb cu ambele mâini.

    PS Am o rugăminte pe e-mail…;)

    Apreciază

Lasă un comentariu