19 gânduri despre &8222;„SNAPSHOT” prezintă: GURIŞTII REALITĂŢII TV&8221;

 1. Pare o nunta a la Kusturica.Lipseste tanase si stanescu iar oana si ursu meritau un post mortem la cat sluj au facut.
  Deontologii lui vantu sau cum sa te faci de kko in lumea asta prost facuta.

  Apreciază

 2. Andreea GRETUlescu e mama lor !:)) asteptam si o poza cu guristii A3,poate ii pui la un duet cu gloata RTV,un Yo Mama ! 😀

  Apreciază

 3. baricada,
  multumesc pentru publicare. (reddened ears on top of emotion)
  legenda hartii comportamentale a echipei consta gestica cu 3 puncte cheie: hurezeanu – oana – indexul dinescian.

  Apreciază

 4. Stau si ma uit la ei saracii,si mi-e ciuda pe dumnezeu ca la unii le-a dat de toate; frumusete,minte si un loc de munca curat fara miros de hazna.Insa dumnezeu in imensa lui mila,astora le-a dat tot cei mai grotesc pe lume; uratenie( trupesca si sufleteasca)prostie cat duce un magar printre ciulini,,,rautate de hiene,,,,,si un loc de munca cu putoare de hazna numita RTV,,,,( RATACITI-TROGLODITI-VANTURATI )Vai de voi si de cine v-a purtat pe la icoane cand eratzi mici si de bietul popa care va botezat.Mai bine v-ar fi inecat de mici,scapind astfel tara asta de niste lingai.Il vad pe Diniescu printre ei,,,mai Dinescule,,de ce nu mergi la vadim sa faci politica? oricum ati lins acelasi c,,,pe vremuri.Cat despre Hurezeanu,,,abia acum vedem cat de democratice idei are turnatorul asta. Haita flamanda de bani si saraca cu duhul. Ptiu pe voi leprelor.

  Apreciază

 5. DINESCULE !!! CUM AI FACUT AVERE??? DIN POEZIILE ALEA PLAGIATE DE LA ALTI POETI AI EPOCII DE AUR ??? NU CRED DELOC ACEST LUCRU !!! DINESCULE,,AI FACUT AVERE DIN DOSARELE FACUTE PIERDUTE LA CNSAS,,,DIRECTOR FIIND ACOLO.SE AUDE CA AI VANDUT PE BANI GREI NOTE DIN DOSARE SI CA AI FI VANDUT CHIAR DOSARE INTREGI.SPUNE MAI BAIETE AI FACUT FOTOCOPII LA ELE??? ASA,CA SA FII ASIGURAT IN CAZUL CA VREUNUL VREA SA TE FACA SA DISPARI.CE NU AI REUSIT TU SA VEZI GUNOIULE,,SUNT DOSARELE SCOASE DE INSUSI ILIESCU SI ALTII MAI SMECHERI CA TINE.TU AI LINS COLTURILE UNOR DOSARE NESEMNIFICATIVE RAPCIUGA LITERARA CE ESTI.IMI VINE SA MA IMPUSC CAND VA VAD ADUNATI CATE CINCI SASE LATRAI PE LA EMISIUNILE ACESTOR HAZNALE. NU V-AR MURI MULTI INAINTE REBUTURI UMANE CE SUNTETI.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s