8 gânduri despre &8222;Emil Boc – curiozităţile unui proaspăt preşedinte&8221;

 1. Vad ca aveti vizitatori unul si unul … mai ales unul care stie tare bine sa scrie si sa simta romaneste. As vrea tare mult sa vad acesti comentatori (ca si mine, de altfel) ce au facut ei in viata, ce ar putea sa faca daca ar fi la carma tarii, sa ia decizii. In rest, imi imaginezi ca sunt simpli soldati urcati in camioane care fluiera dupa fete. O sa imi replicati ca este dreptul lor la opinie, pe care o respect de altfel, dar cand vad comentariile astea de Romania mare, ma intreb ce cauta pe acest site.

  Apreciază

  1. Gabi, ăsta e un blog de satiră şi atitudine pe care este binevenit să-şi spună punctul de vedere oricine îşi asumă o opinie. Aceiaşi oameni care îl critică acum pe Boc i-au criticat, în trecut, şi pe cei aflaţi de partea cealaltă a baricadei (uslaşi, peremişti, fesenişti, ex-ţărănişti, jurnalişti etc)… Nu cred să existe „talibani” politici care să se manifeste în acest spaţiu şi, oricum, ai văzut poate, mai degrabă îmi cenzurez eu posturile decât să cenzurez comentariile celor ce îşi spun părerea fără a-i jigni pe ceilalţi comentatori… Şi eu am bloguri pe care intru frecvent şi ajung să polemizez chiar cu cei cu care nu sunt de acord, însă nu cer excluderea lor din spaţiul schimburilor de idei. Nu lua lucrurile atât de dramatic, e satiră, omule, iar asta-i luna pedeliştilor, de mâine – poimâine au să apară şi alte subiecte la ordinea zilei…

   Apreciază

   1. … a fost doar o simpla constatare. Dar cand vad ca se da cu barda in cineva care totusi a incercat sa faca ceva, imi pare rau, poate sunt un pic mai sensibila … incerc sa ma abtin de la alte comentarii. Oricum de vizitat, am sa va vizitez zilnic. Cu multa consideratie pentru ceea ce faceti.
    Gabriela

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s