26 de gânduri despre &8222;Traianic – Reality Sucks&8221;

 1. Ar mai fi ramas de adaugat spre completarea imaginii acestui mascarici, ca el reprezinta tradatorul prin excelenta, cel care „iubeste tradarea dar il uraste pe tradator”, omul dispus sa-si tradeze prietenii, apropiatii, aliatii, dar intelege sa comporte la fel pina si cu inamicii! Sa-i tradeze pe cei care l-au slujit cu credinta, pe cei care l-au propulsat in politica, pe cei care l-au sustinut, dar la fel de bine si pe cei care l-au votat. Tradarea nu ocoleste propria familie cum nu se da la o parte sa tradeze marea familie care l-a adoptat, acordindu-i increderea si sperantele ei.

  Unele voci il compara in mod gresit cu Regele Carol al II-lea. Cu toate greselile lui, pina nici acest monarh nu si-a permis sa o puna pe Elena Lupescu in Guvernul Tarii. Cu toate ca dupa parerea mea poseda mult mai multa inteligenta si cultura decit elenele aflate in apropierea saltimbacului. In plus Carol al II-lea a dovedit ca ii pasa infinit mai mult de supusii sai, decit acest personaj ajuns prin tot felul de masinatiuni de culise in fruntea Tarii, ce este in permanenta atent la curentele de moment pentru a-si lansa fumigenele.

  Apreciază

  1. De cind Tatucu’ a inversat scara valorilor, Tradarea a devenit o …virtute!

   O, dar cita asemanare exista cu bancul lui Bula: „- Da copii, sa stiti ca pina si crocodilul zboara!”:

   Apreciază

   1. Citesc și comentariile celorlalți. Condamnând lipsa de lioialitate a lui Băsescu de fapt se admiră loialitatea lui Iliescu pentru oamenii lui. Nu este vorba de tine.
    Tu ești un ARTIST care-ți înfrusețezi modelul de fiecare dată. Ferice de ei!

    Apreciază

   2. Mulţumesc, Carmen, tu eşti o Doamnă, ca de obicei, căreia îi cer scuze pentru vremelnica, sper eu, întârziere în gândire…

    Apreciază

 2. Fac un apel la memoria primului postator si il rog sa ia exemplu de la Vanghelie, adica sa nu se slobozeasca asa de repede, sa se (ab)tina un pic mai mult. Exista tratament. Exista si reviste de umor. Au reinviat chiar si Catavencii.

  Apreciază

   1. Apel, cred că Lumi pleda pentru o interpretare mai detaşată a imagii… Adică fără încrâncenare… Lucru pe care de altfel îl susţin…

    Apreciază

  1. N-am vrut să demonstrez nimic, prietene… Voiam doar să sugerez că, în atare situaţie, dacă „învecinarea” va să mai continue mult, mi-e să nu se sfârşească povestea pentru preşedinte precum istoria din film…

   Apreciază

 3. la ce invecinare te referi? se pupa in public, ii trage ocheade? concret despre ce ar fi vorba in afara faptului ca este ministrul dezvoltarii cam inculta ce-i drept

  Apreciază

 4. Ai dreptate am revazut si constatat! Este bine infipta! Nu se scufunda!
  p.s.pentru o mai rapida observare,puteati aplica o mima de…satisfactie pe chipul incotopenitei!

  Apreciază

 5. Cum spuneam intr-un alt loc, sunt sigur ca Basescu ar fi salvat Titanicul! Nu ar fi tradat linia maritima si nu ar fi dat nava pe mana icebergului. Repet aici aceasta idee, ca se potriveste mult mai bine cu imaginea.

  Apreciază

 6. bagai de seama ca, in functie de subiect, sunt comentatori care fac diferenta (predicatul). ai cui sunt mai destepti decat ai cui – chiar daca toti suntem ai tai ? ma astept la un raspuns diplomatic / unul taios, chiar si-n carne vie, precum opera.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s