19 gânduri despre &8222;Gâdea, un cuţu paznic la motan&8221;

  1. Dupa expresia de hlizeala tampa nu s-ar zice ca Gadele e caine rau.
    Mai degraba pare o javra idioata care face pipi-n casa. :mrgreen:

    Apreciază

  2. M.GADEA ai dat cu mucii in fasole.Ai fost caraghios.Informeaza-te bine si apoi dezbate un caz.Ceea ce-ai facut cu NICHITA de la IASI este rusinos,neprofesional,grobian,si se vede de la o posta ca-i „lucratura”.Se vede intradevar ca toti de la Antena3 sunteti „latratorii ” lui D.VOICULESCU.Cu emisiunea de aseara ati pierdut o buna parte din telespectatori,eu ma numar printe ei.Esti la fel ca si tuciuriul de TURCESCU si nesuferitul ,gretosul si slugarnicul RADU MORARU.Toti o apa si-un pamant,asta pentru niste bani aruncati de profitorii loviturii de stat din 1989.Maine-poimaine o sa te arunce VOICULESCU din ANTENA3 ca pe o carpa murdara .Astia n-au caracter,n-au scrupule,nu urmaresc deact interesul lor.Eu nu inteleg,va urmaresc de la inceputuri,vreti sa scapam de neavenitii astia de la guvernare sau le dati apa la moara sa bata in opozitie,vreti sa descalificati opozitia sau credeti ca se va intampla vreo minune si o sa castige alegerile PC-ul lui D.VOICULESCU(bineinteles,care-i in culisele partidului).Este de neadmis ce-ati facut aseara,sa zbierati la un primar ca NICHITA,sa-i spuneti ca-i beat ,s.a.m.d.Asta va descalifica ,pentru mine nu mai sunteti omul de televiziune MIHAI GADEA.Este rusinos!Regrete.

    Apreciază

  3. Gâdea ăsta, sau mai bine spus Gâdilea, la cât îl gâdilă pe sub burtică pe motănelul Felix, are așa o moacă de prost, de parcă mereu ar cere șuturi în dos. Nu știu cum de s-au adunat toți ratangii pe la antene. O fi făcut Voiculescu vreun casting în acest sens.

    Apreciază

  4. Comentariile din data de 21 nov 2011 ale „ne.rudei” lui Daniela … (nu i-am retinut numele de familie~ ca era oricum lipsit de valoare) cum le pot vedea?

    Apreciază

  5. Te iubesc pre cum tot romanu si abia astept sa treca cele 2 zile libere tie…Sunt plin de lacrimi,culmea,nu ptr canceru sotiei mele,cat mortii lu mucinceaiu Coreei de Nord.Iubesc la nebunie si hoitu lui Basescu si mi-am pregatit corona lui mortuara din flori de spin,rugandu-ma sa nu mi-o puna el mie…!

    Apreciază

Lasă un comentariu