16 gânduri despre &8222;Statuie pentru Crin&8221;

  1. Da, dar aia înoată, eu îi doresc lui vadim Jr. o „statuie” pe fundul lacului, ca-n poză… Bine, nu definitiv, ci doar aşa, cât să se sperie niţel şi să se remedieze la mansardă…

   Apreciază

  1. Păi, tizule, cred că pe un astfel de postament PDL-ul şi-ar pune sigla mai degrabă… Stai, numai să pice Crin, să vezi câţi au să-şi asume evenimentul…

   Apreciază

   1. he-he! aia de la PDL care si-ar cam prinde trandafiri in par sunt nitel retrasi. Blaga numara vamile (sa nu se deschida ca cele ale cerului si sa-l potopeasca cu dosare), Videanu numar bordurile (sa-i aisa fix la inventar), Berceanu numara zilele (ramase pana la o retragere la mosie nu pe tubulatura la cremenal), Ridzi isi numara copiii si operatiile (pe care trebuie sa le/sa-i mai faca pana se prescrie fapta), Falca a luat-o in falca (si-ar mai fi, dar sunt pe linie moarta, nu activa ca cei ce se zbat sa ajunga la putere). speranta mea este ca se prabuseste USL de la atatea raportari si depasiri de plan in sondaje. ca numai in slabaciunile fara …oaie care se joaca acum de-a PDL, slabe sperante de supravietuire mai am.

    Apreciază

 1. Parafrazând câtecul popular de mare circulaţie ” Aş da doamne de la mine…să-l văd pe Crin cum e poză 😉 ” – mă înclin pentru autenticitate .

  Apreciază

 2. …oi fi io mai greu de cap (cam iresponsabil calamburul asta în contextul dat, recunosc), da’ am o întrebare, cu riscul de a părea trezit mai târziu (scuze, domnu’ crin, asta nu-i aluzie, e statistică) sau încă neieşit din hibernare (re-scuze, domnu’ crin, ştiu că-i iulie, mă-ntrebam numa’ dacă au observat şi alţii). Deci: cât de greu tre’ să fie cubul ăla din beton ca să ajungă la fundu’ apei înaintea capului? Adică, mai în clar, să ţină popica politică într-o poziţie cu care ea nu este obişnuită: atât vertical cât şi cu capu’n sus?
  Oricum, avantajul apei e că tinde să-mpingă-n sus chestiile goale, da’ mă gândesc că putea fi şi Arhimede un pic mai selectiv: de ce naiba trebuie apa să împingă chiar întotdeauna-n sus un corp scufundat, cu o forţă egală cu a volumului de apă dislocat de dobitoc, indiferent cât de bine ar fi pentru restul lumii ca obiectul respectiv (re-re-scuze, domnu’ crin, ziceam „obiect” în sens general, nu merita să vă treziţi pentru atâta lucru) să rămână dracului scufundat?

  Apreciază

 3. Imaginea este super, de prima dată am fost cu gândul la o secvenţă şocantă dintr-un film rusesc, “Amiral Kolceak”, sper că l-aţi văzut, secvenţa în care revoluţionarii îşi aruncau ofiţerii legaţi în apă de parcă erau o pădure, acum răsfoind după Diana Tuşa, adaug şi comentariul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s