ALEXANDRU ASMARANDEI… PREZENT!

De duminică, 31 iulie, Alex de la www.razvratit.wordpress.com şi-a mutat blogul în ceruri… Un accident nefericit l-a răpit dintre noi, lăsând un gol imens în sufletele camarazilor, ale prietenilor şi ale celor apropiaţi… Avea doar 39 de ani şi, de ceva vreme, îmbrăcase cămaşa multora dintre martirii acestei ţări.

Deşi ani de zile am dialogat pe blogurile noastre, n-am avut privilegiul să-l cunosc personal decât în această vară, în ziua în care ne-am întâlnit pentru a-mi înmâna contribuţia lui şi a camarazilor săi pentru campania „Carte pentru Frate” din Basarabia. Câteva ore am discutat însufleţit apoi ne-am strâns mâinile şi ne-am promis că ne vom revedea… Divinitatea, însă, a avut alte planuri…

Vă chem, pe toţi cei ce citiţi aceste rânduri, să înălţaţi, la vreme de răgaz sufletesc, şi o rugăciune pentru cel ce a fost Alexandru Asmarandei, tânărul integru, de mare caracter, loial, altruist, neclintit în convingerile sale. Pomenit acum la mănăstirile Petru Vodă, Paltin, Diaconeşti, ori la schitul Aiud, pentru credinţa şi lupta lui pentru ortodoxie şi românism numele lui Alex merită a fi amintit în orice catedrală municipală ori bisericuţă de ţară…

ALEXANDRU ASMARANDEI… PREZENT!

21 de gânduri despre &8222;ALEXANDRU ASMARANDEI… PREZENT!&8221;

  1. nu imi vine sa cred… zilele trecute vorbisem despre una alta si atatea… si despre a ajunge la intalnirile saptamanale… DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

    Apreciază

    1. Şi pentru mine, Daniela, şocul a fost imens… Mă invitase la Sâmbăta şi la Petru Vodă, mi-a părut rău că nu am putut merge şi-mi promisese nişte fotografii… Dă-i, Doamne, linişte, acolo unde se află…

      Apreciază

  2. Dumnezeu sa-l odihneasca! Am citit cu emotie ce-ai scris despre el… Poze iti voi trimite eu de la Petru voda si de la Sambata, azi le-am descarcat din aparatul foto… Socul e cu atat mai mare cu cat totul a fost minunat, au fost niste zile de neuitat, frumos, toti ne-am simtit extraordinar… ca la intoarcere sa ni se intample absurdul accident… de sapte ori absurd si inimaginabil.

    Apreciază

    1. Liuba… n-am cuvinte care să aline suferinţa ta sfâşietoare… Alex îmi vorbise de dorinţa voastră de a renunţa la chinul urban cotidian şi căutam de o săptămână, între Urziceni şi Bucureşti, ceva care să corespundă şi nevoii voastre de linişte şi pasiunii lui pentru stupărit… Speram ca la finele lunii ăsteia să vă puteţi odihni un weekend la noi, la Urziceni… Sunt alături de tine, sper să fii tare şi să te însănătoşeşti cât mai grabnic, el e acolo sus şi te veghează…

      Apreciază

  3. nu cred…
    maruntelu…cum ii spuneam cativa prieteni nu se poate sa fi murit…
    tot cred ca este o gluma sau ceva de genul….
    acum incerc sa imi confirm telefonic…
    batrane daca este chiar adevarat…te strang barbateste la piept…
    si lasa ca razbesti tu si moartea…

    Apreciază

  4. L-am cunoscut pe Alex nu prea bine dar destul ca sa-mi dau seama ca era un om care ii placea adevarul. Pacat ca Dumnezeu la luat asa devreme. Dumnezeu sa-l ierte !

    Apreciază

  5. „Accident nefericit” spuneti voi… S-o creada MUTU. Nu spunea mereu Capitanul ca inainte de a pleca la drum sa iti verifici masina? Cam multe accidente li se intampla tocmai celor care lupta pentru neamul romanesc.

    Apreciază

  6. Ma numesc Alexandra…am avut onoarea de a-l cunoaste pe Alexandru in anul 2007, de atunci am ramas buni prieteni…..chiar in data de 30.06 ne-am auzit la telefon si ovestind cateceva despre ce face si l-am incurajat asa cum ar face orice prieten drag lui. Pacat ca nu am reusit sa ne mai intalnim asa cum ne-am propus.
    Imi pare rau ca abia acum am aflat de tragicul sau accident…si mai ales ca azi ar fi implinit 39 de ani.
    Dumnezeu sa te aiba in grija sa, sa iti lumineze calea si mai ales ingerii sa te poarte pe aripile lor.
    Vei ramane mereu in sufeltul nostru Alexandra, Teodor si Sorin.

    Apreciază

Lasă un comentariu