13 gânduri despre &8222;TNL viitorul ţării e?&8221;

 1. pai na… daca aia mai batrani si mai instariti, dau mici si sarmale ca sa-i abureasca pe alegatori, tinerii national liberali mai saracuti, dar purtand in inimi dorinta sincera de a parveni, dau si ei din ce pot.

  Apreciază

 2. Ba fratilor, mai lasati gargara pentru ca era o petrecere in aer liber la un bazin. Ipocrizia este mare la voi. Adica v-ati uitat probabil cu nesat la tinerele care se unduiau pe ritmurile acelea si probabil ca ati avut si o mica erectie in timp ce priveati dar frate, voi sunteti moralisti, aveti principii, aveti o inalta tinuta morala etc etc. Fetele dansau si atat. Daca faceau sex oral unor simpatizanti oare cum s-ar fi putut intitula postul?

  Apreciază

  1. „Nesat”, „erectie” ? Chestie de gusturi…Nu tot ce e cu fundu’ la vedere si are miscari „undudu-libidi” functioneaza ca sculatoare (poate pt cei la debut pubertar, andropauzist, sau cu exercitiul lucrului manual).
   Daca „faceau sex oral” se numea „sex oral party”, sau ‘porno party”, ce e asa complicat?

   Apreciază

 3. Decât mici şi bere…mai bine ceva ce place „ochiului” 😈 . Amu’ , nu ştiu cât s-o fi depăşit „decenţa”. Rămâne de analizat de cei care au organizat manifestarea. Parcă prea multe unduiri pentru o şcoală de vară liberală 😉

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s