23 de gânduri despre &8222;Boctoberfest 2020 – previziuni&8221;

  1. Inteleg din poza ca in 2020 nici berea n-o sa mai fie ce-a fost, ca n-are nici macar un deget de spuma… 😉 🙄 asta deja m-a intristat definitiv si mi-a sugrumat prognozele optimiste privind cotatia la bursa a sintagmei „Sa traiti bine!”.

    Apreciază

  2. Te tii de snoave, mestere. Pai nenea asta n-a vazut bere la viata lui decat atunci cand a lasat coasa din mana si s-a dus la birt in Cluj, pe cand era student.

    Apreciază

    1. Bendis, de ce nu incerci la A3 ? … ai DOAR o temă (o fixă) pe placul lor. cariera asigurata ! daca esti prieten cu basarica ma astept si la un raspuns pe masura.
      p.s. sper ca nu am deranjat gazda cu interventia mea.

      Apreciază

      1. Nu-i deranj, Doamne fereşte, Snapshot… Dar permite-le tuturor să se exprime, câtă vreme o fac decent şi îşi asumă direcţia… Snap, tu eşti un fin observator şi, dincolo de simpatiile politice, nu poţi să nu fii de acord cu faptul că orice reprezentant al spectrului în cauză oferă azi suficientă inspiraţie pentru a fi caricaturizat…

        Apreciază

      2. Pentru ca nu-mi place: minciuna, grobianismul, imoralitatea, fariseismul, lichelismul, santajul s.a.m.d. … am o „tema…fixa”
        Si pentru ca toate astea trebuiau sa poarte un nume i s-a spus…simplu … traian basescu.
        E un individ care a facut si face mult rau acestei tari. Hidos la suflet si la trup… e un „personaj” malefic.
        Daca esti mandru ca Romania are un asemenea presedinte …e alegerea ta. Eu am o alta parere, iar revolta si dezaprobarea mea se manifesta …caricaturizandu-l.

        Apreciază

  3. Baricada, nu prea ma insel eu la oameni. am intrat, cu ocazia unei aruncaturi de link, la numitul „basarica” si m-am crucit unde poate duce „libertea de expresie”. aici nu mai e vorba de niciun spectru… toate bune ! scuze inca o data.

    Apreciază

    1. Snap, no problem, cu Băsărica am avut şi eu discuţii pe bloguri, de o vehemenţă ce ajunsese să calce în picioare bunul simţ… De aia şi îmi exprimasem speranţa că Bendis doar i-a permis lui Lehman să-i publice colajele… Cu omul ăla e greu de crezut că se poate lega o relaţie de prietenie în adevăratul sens al cuvântului…

      Apreciază

    1. Mulţumesc, Bendis… Îmi pare rău pentru faptul că polemizaţi tocmai pe sursele de inspiraţie, ar trebui să conteze mai puţin, Snapshot e un tip super OK şi am aceeaşi părere şi despre tine… Mi-aş dori să vă „duelaţi” numai în caricaturi…

      Apreciază

Lasă un comentariu