SRI, cu prezervativul pe ţeavă

În dotarea Serviciului Român de Informaţii vor intra, din acest an, şi prezervativele… Asta, nu-i aşa?, pentru o mai mare siguranţă şi încredere a cetăţeanului… La ce vor fi folosite gumele de către SRI puteţi citi accesând linkul următor:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/de-ce-cumpara-sri-prezervative-960261.html

7 gânduri despre &8222;SRI, cu prezervativul pe ţeavă&8221;

  1. buna ziua sunt cetatean arab as dorii sa stiu daca pot lucra in sri si dupa aceia daca pot sa lucrez si pentru Mossad ce spuneti am sanse????? haideti va rog frumos ca na-m sa tradez pe sri , doar putin asa ca sa va dau de lucru?

    Apreciază

  2. SUNT CETATEAN ROMAN SI VREAU SA LUCREZ INTR-O STRUCTURA MILITARA , GEN SRI ,SIE ETC DAR NU AM STUDII SUPERIOARE , O INTREBARE LUI MAIOR , DE CE NU ACORDA SANSE SI CELOR CARE AU DOAR LICEU , SAU SCOALA PROFESIONALA EI NU SUNT CETATENI ROMANI??? SA NI SE DEA SI NOUA DREPTUL CA SA LUCRAM PENTRU TARA ASTA , SI SA NI SE DEA O SANSA MACAR , CA DIN CAUZA AIA PLEACA TINERII DIN ROMANIA ASTA SI NU MAI VOR SA AUDA , CA POATE ASA PLEACA TINERII IN ALTE TARI ,SI CINE STIE CAND SE INTORC IN ROMANIA , DOMNUL MAIOR SAU ALTCINEVA CARE VA FI LA CONDUCEREA SRI ,VA AVEA O MARE SURPRIZA , NEPLACUTA ,SA CONSTATE CA TINERII ROMANI LUCREAZA PENTRU ALTCINEVA IMPOTRIVA ROMANIEI , ASTA CUM MAI SUNA/?? A BINE SAU A RAU SAU NOI ASTIA NU AVEM PARINTI , CU CARNETE ROSII DE PARTID CA SI CEILALTI

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s