35 de gânduri despre &8222;Cine i-a stricat hei-rupu’ lui dom’ Pupu de la UPU?&8221;

      1. La fel de just… Dar, sunt de părere că aste calități sunt promovate de toate partidele politice… De ce-ai uitat USL-ul, că doar de acolo vine omul?..

        Apreciază

      2. e o cloaca sceana politica romaneasca … cu toate astea nu pot sa vaduvesc PDL-ul si UNPR-ul …pentru modul exemplar in care isi fac racolarile … pe baza de traseism si santaj.

        Apreciază

      3. Mă transformi, fără să vreau, în avocatul portocaliilor… Păi PDL-ul și UNPR-ul au inventat racolările politice? Hai să fim serioși… De FDSN, apoi PDSR și dezbinații liberali ai anilor 92 – 96 ai auzit? Pe acolo găsești „cârpele” nașterii acestui fenomen. Plus că operațiunea e apanajul oricărei formațiuni aflate la Putere… Și niciodată, dar absolut niciodată, de vină nu e cel care cere, ci cel care se îmbulzește… Pentru navetiști, Diana, atunci când nu bat ei la ușile Puterii, se fac oferte. Și atât. Faza cu amenințările e doar o vrăjeală ieftină, o scuza pentru opinia publică…

        Apreciază

      4. 🙂 cum sa nu. ca-n PNL sau PSD, ce sa mai zic despre PC acestea sunt handicapuri, nu blazon.
        cam umbla magii de la rasarit cu colindul: „s-a nascut un diktator, / zvon-zvon sa-naltam, / la Antene cu blesteme / si cu multe vuvuzele”

        Apreciază

      5. Eugen … crede-ma ca am vorbele la mine … dar pentru cineva care crede ca singura modalitate de marirea numarului de membrii in PDL se face doar printr-o asezare …civilizata in fata usii … si un „na dati ori nu ne dati” … o dezbatere mi se pare pierdere de vreme.

        Apreciază

      6. vai, mai Bendix :D!
        in ciuda inteligentei, tot degeaba!
        „ne dati ori nu ne dati” este imnul Uniunii Suspine si Lamentatii. oricum, eu sunt la fel de satul de „ai mei” „oranjgutanii” samd, sa vii tu sa-mi faci ingeri din „ai tai”. politicile de dreapta nu se duc si nu se aplica cu baroni, cu realtii mafioate intra-partinice, nici cu papagali comici ca Geoana, Ponta, Antenescu, securisti devalizatori samd. in schimb, modul in care va joaca pe la dinti, pe la masele Popeye, ma face mandru ca l-am votat. ma bucur pentru el si pentru Patrie ca nu are nesimtirea lui Ion Ilici Iliescu sa aplice si pentru al treilea mandat.

        Apreciază

      7. Mai …piper …posibil sa-ti fi supraapreciat inteligenta !!! Spre deosebire de tine…eu nu am „ai mei” …
        Ai dreptate … chiorul nu e mai nesimtit decat Iliescu …el e malefic …

        Apreciază

      8. mai „mecanism” eu nu te-am suspectat niciodata de mai mult decat esti – un fel de roata dintata in angrenajul USLinoasei.
        chiorul este malefic iar gunoiul care are mainile patate de sangele celor peste 1000 de romani ucisi de asa-zisi teroristi dupa 22 decembrie 1989 si de toate nenorocirile de la mineriade, este doar nesimtit?! esti o biata vita de povara, unul dintre aia care si daca si-ar goli un incarcator de arma in cap ar obosi cartusele pana sa-i gaseasca creierul.
        http://sareinochi.com/2012/01/13/traian-basescu-le-a-luat-ciolanul-din-fasole/

        Apreciază

      9. Doar atat poti ? Esti patetic.
        Vita de povara esti tu …pentru ca mananci rahat si trebuie sa arati cat este de gustos. Sa ai pofta!

        Apreciază

      10. Diana, tizule, vă rog să nu vă mai jigniți… Sunteți oameni deosebiți amândoi și ar fi păcat, la câtă prostime ne perpetuează acum specia, ca tocmai oamenii deștepți să se dușmănească între ei… Aveți opțiuni diferite, atâta tot, și merită să vă respectați tocmai pentru asta, pentru faptul că vă asumați puncte proprii de vedere… Vă rog!

        Apreciază

      11. Chiar daca am fost vehementa…nu eu am aruncat manusa.
        Nu obisnuiesc sa intorc celalalt obraz….

        Apreciază

      12. vezi mai, mecanism, nici macar proprietatea cuvintelor nu o ai. patetic = plin de patos, emotionant samd. macar de-un goagal deschide si tu netul.

        Apreciază

      13. Mai citeste printre randuri ….
        Patetismul tau nu e de natura sa ma impresioneze pe mine …
        Spre deosebire de tine ….care esti un angrenaj intr-o masinarie infernala … eu sunt un om liber .

        Apreciază

  1. Scandalul creierelor siliconate ia amploare.
    Cercetătorii au descoperit că implanturile de creier A3 & Rtvele se rup foarte uşor (in cazul citirii unui text de lege, manual scolar, sau a unei operatii de logica simpla) şi conţin aditivi toxici care nu sunt compatibili cu organismul uman. Reacţiile adverse sunt multiple, de la respingerea materialului de către corp până la cazuri de cancer la dovleac, aşa cum s-a întâmplat cu cei adusi la experimentul Smurarafada.

    Apreciază

    1. Păi de ce dragoste ❓
      Pen’că nu pupăm Piaţa universităţii şi pentru că nu le cântăm în strună celor doi , „neghibului şi nătângului ” ❗
      Mă leşi cu rapandulele astea 😈

      Apreciază

Lasă un comentariu