7 gânduri despre &8222;1 Mai 2012 – Stema noastră şi mândria, să pornim paranghelia!&8221;

  1. 😆 😆 😆 ce ni se potriveste stema ,daca mai puneatzi ici colo un mic,un pinguin ,ceva reprezentativ cu dezmatzul din cluburile de fitze era si mai completa,oricum e o.k.

    Apreciază

  2. Romanul e omul care „la placinte o ia inainte, la razboi inapoi”.Ii condamnam pe cei care fac astfel de paranghelii, dar sigur o sa fie plin de oameni in toatta tara, la micii si berile politicienilor. Toate insa astea, gratuite, ne costa grozav de mult!

    Apreciază

  3. domnu`,cam atentezi la menestrelu nostru nepereche uitand ca paranghelia salveaza Romania si nu parandaratu`:)Pana sa ajunga frunza lu` udrea simbol consumam la pet si devoram mititei la caserola ,ca sa ne simtem bine, ca doar n-ai vrea sa ascultam pe Van Halen ala sau valsul lebedelor.In primu rand brendu Van Ghelie e mai shto si e si garantat si e si international socialist si deschide si multe usi la vasinton si prin alte cartiere si daca tot platim atatia bani pentru a intretine un viciu acu sa renuntam la el? Hai ca in lumina ultimelor evenimente vom fi iarasi ce am fost ,ba …care da mai mult?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s