15 gânduri despre &8222;SNAPSHOT prezintă: Daniel Constantin şi pălăria noului ministru&8221;

 1. ia uite la asta micu cum cauta el in tarina strabuna sarea sa puna la barabula! ma metresule,vezi sa nu gasesti vreo colaborare a fefelegulu cu alea 60 de mil de euroi ca iti da vicele un damf, ca lu` patriciu, de iti zboara sombrero de pe umeri,ca cap nu poci ca sa ma exprim.
  cosbuce,cosbuce ,ce fire de tort ai intuit matale!
  …El e sol, precum se vede,
  Ma-sa ia trimis in sat,
  Vezi, de-aceea-i incruntat,
  Si s-avanta, si se crede
  Ca-i barbat:…

  Apreciază

 2. MANIFEST PENTRU ROMANIA

  ABOUT
  A fine WordPress.com site
  MANIFEST PENTRU ROMANIA
  by kolesattila

  Au trecut 22 de ani din anul 1989 de cind am crezut ca ne vom cistiga libertatea la adevar la dreptate 22 de ani de cind noi am crezut ca am scapat de comunism , atunci in 1989 au murit oameni care au crezut in acest concept ADEVAR si au fost inselati ei au murit pentru ca au crezut ca vom scapa de COMUNISTI dar iata ca sau inselat ei au scapat oparte din putere din mina dar acum o vor lua din nou inapoi si cum prin acest nou guvern care este pe cale sa fie instalat un guvern condus din umbra de Adrian Nastase care pentru a scapa de puscarie sprijinit din umbra de Voiculescu prin antenele care ne-au spalat creierele din toate punctele de vedere .Acest guvern este cel mai penal guvern din ultimii 22 de ani avind in componenta lui marea majoritate a ministrilor certati cu legea si indatorati intrun fel sau altul . Cei care pina acum ati stat deoparte cei care doriti o noua tara luati acest strigat ca un strigat de disperare care va cere sa va ginditi la viitorul copiilor vostrii care asteapta o tara in care sa domine adevarul si dreptatea nu un guvern votat de traseisti ,tradatori , mincinosi si puscariasi.

  Nureprezint nici un partid nu reprezint nici o miscare nu sint decit unsimplu cetatean onest al acestei tari care s-a saturat si a spus gata ajunge nu mai vreau.

  Cei care vor sa mi se alature scrieti pe acest blog faceti un manifest la fel in care cereti dreptul la adevar si la dreptate datil din mina in mina la priteni postatil pe facebook psaiturile care mai sinteti membrii haidati sa gasim o solutie .

  celor care vor sa nise alature intrati pe

  http://kolesattila.wordpress.com/2012/05/04/manifest-pentru-romania/#comment-85

  Apreciază

  1. Nu e în adormire, Snap, dar e perioada de campanie, eu am patru candidaţi pe rol, de pregătit şi nu mai am timp, dincolo de Academie, decât de chestiuni electorale… După 10 iunie promit că revin. Oricum, felicitări pentru asta cu manga, şi noi am ieşit azi în print cu acelaşi subiect pe coperta Academiei…

   Apreciază

   1. am vazut mangla, dar dupa manga… Misto Mangla di Accademia Catz (ca tot fu Marga in Italia) !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s