Martin Schulz, garantat Vanghelie?

Baricada pentru Academia Caţavencu

Într-o postare recentă pe Facebook, Cristian Ghinea ne aducea la cunoștință o idee foarte interesantă, din ce în ce mai populară printre oficialii europeni: alegerea directă de către cetățeni a președintelui Comisiei Europene. Nu ar fi ultra-caterincă să votăm pentru Martin Schulz, Viviane Reding sau Barroso? Ce e și mai amuzant: campaniile electorale probabil că vor fi organizate de partidele din țara noastră care fac parte din familiile mari politice europene. Îmi și imaginez campania din Sectorul 5 al Capitalei pentru Schulz. Nici în cele mai groaznice coșmaruri ale președintelui Parlamentului European nu cred că se vede pe un afiș pe care să scrie „Martin Schulz – garantat Vanghelie”. Cum ar fi să-l pună ăștia să se plimbe prin Ferentari, după care să apară următorul titlu în Gurnalul lui Voiculescu – „Martin Schulz le promite romilor din Sectorul 5 curent electric gratis pe viață”! (citeşte aici articolul semnat de Mihai Cernea)

3 gânduri despre &8222;Martin Schulz, garantat Vanghelie?&8221;

  1. Tio, din octombrie anul trecut sunt unul dintre graficienii Academiei… Copertele sunt realizate de mine, parte din trucajele de interior ale revistei dar şi multe dintre trucajele de pe site şi de pe Facebook. De aia pe blog apar trucaje cu sigla Academiei… Altfel, te rog, când ai vreme, detaliază chestiunea legată de webcomic… Te asigur de acelaşi respect!

   Apreciază

   1. Felicitari!
    Caricatura politica, indiferent de forma grafica, are anumite limite si o anumita audienta. Tineretul de astazi e f grafic asa ca ma gindeam la ceva in sensul la ce faci acum (politic/social corect si incorect) dar intr-un format mai mare/extins. 4-8 imagini, dialog, story, poate si text.
    Daca exista idei se pot publica aici/ziar/supliment.

    P.S. Americanii sint obsedati de supereroii lor dar noi nu avem chiar nimic.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s