Daţi un ban pentru Voican!

Baricada pentru Academia Caţavencu

Ce i se întâmplă revoluţionarului Voican-Voiculescu este revoltător! Fraţilor, nu putem permite o asemenea nedreptate! Haideţi să dăm fiecare cât are, ca să-i plătim chiria lui Voican, că ar fi păcat să ajungă omul în stradă, după câte servicii a adus ţărişoarei lui! Cum ce servicii? KGB, CIA, Mossad, d-astea! (citeşte aici restul articolului semnat de Spartakus)

voican-voiculescu-boschet

Reclame

5 gânduri despre &8222;Daţi un ban pentru Voican!&8221;

 1. Voican face eforturi să facă rost de bani. A cerut 748000 de euro de la statul român, conform Legii 221/2009, fiindcă a fost prigonit în perioada comunistă. Instanţa i-a respins cererea şi omul a deschis un nou proces cu acelaşi obiect, că au venit „ăia bunii” la putere şi n-o să îndrăznească Ministerul Finanţelor să invoce autoritatea de lucru judecat.
  Dosarul 21195/3/2012 la Tribunalul Bucureşti, termen următor 4 februarie 2013.
  Vezi http://wp.me/pjejF-3MJ
  Dacă cîştigă Voican procesul, veţi da fiecare bani pentru el. Din impozite şi taxe. O să-şi cumpere omul o vilă, ca să nu-i mai zică nimeni profitor pe seama statului.

  Apreciază

  1. Marius, e clar că aşa se va întîmpla. Prietenii ştiu de ce. Nu întâmplător l-am pus pe Ponta în rolul lui Florin Vieru pe coperta de la Paris Match. O să încercăm să ţinem aproape cu subiectul… Oricum, mulţumiri pentru încăpăţânarea ta de a resuscita şi a corecta memoria acelui Decembrie 1989!..

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s