Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a pozat pentru Cosmopolitan într-o campanie pro imigraţia românească

Baricada pentru Academia Caţavencu

Conştientă de faptul că atât numărul populaţiei cât şi structura etnică a masei de supuşi vor fi afectate masiv începând cu anul viitor, fapt ce ar putea aduce o seamă de beneficii monarhiei, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a lăsat pozată pe toată părţile într-o campanie menită a stimula imigraţia românească. Deşi s-a dezvăluit fotografilor de la Cosmopolitan fără deja celebrele bijuterii ale Coroanei, asta pentru a nu da idei românaşilor cu iniţiativă, Regina nu a lăsat deoparte şi salba de bănuţi de ciocolată înveliţi în staniol auriu, primită de la Regele Cioabă, în urmă cu 10 ani, după plimbarea cu o caleaşcă trasă de doi cai frumoşi prin grădinile de la Buckingham Palace.

Povestea shootingului şi prognoza influenţelor mioritice asupra teritoriului britanic, însoţite de ilustraţii elocvente, toate acestea le puteţi afla cumpărând de azi noul număr al Academiei Caţavencu, într-o ediţie tipărită cu un conţinut 100% diferit faţă de varianta online a revistei.

gipsy queen elizabeth

Reclame

2 gânduri despre &8222;Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a pozat pentru Cosmopolitan într-o campanie pro imigraţia românească&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s