ARBEIT MACHT SS (Scriitor Superior)

Obligaţiile mele de animal social şi-au permis, preţ de câteva săptămâni, să mă scoată din circuit. Din fericire, am constatat că tovarăşii mei de blogăreală nu au lăsat prea mulţi păienjeni să mă învelească în mătasea uitării şi m-au vizitat cu încăpăţânare chiar şi atunci când noutăţile din materia posturilor mele îmbătrâniseră de zile întregi sau sufereau la capitolul inspiraţie. Mai mult decât atât, într-o dimineaţă de -15 grade, m-am trezit premiat cu nemeritatul titlu de Scriitor Superior, onoarea fiind cu atât mai mare cu cât gestul a venit din partea a doi prieteni – Doina Popescu şi Brad – ce folosesc litera şi cuvântul atât ca medicamente pentru suflet cât şi ca arme împortiva prostiei, a ignoranţei ori a plafonării.

Mulţumind o dată în plus celor mai sus nominalizaţi, îmi fac o datorie de onoare din obligaţia de a acorda, la rându-mi, premiul de Scriitor Superior, celor cinci bloggeri speciali enumeraţi mai jos:

Iată şi cele cinci îndatoriri ale premiantilor:

1. Fiecare Scriitor Superior (S.S.) trebuie sa dea mai departe premiul la cinci prieteni bloggeri speciali.

2. Fiecare S.S. trebuie sa îsi creeze o legatura pe net la blogul (si autorul-blogger prieten) de la care el a primit premiul.

3. Fiecare S.S. trebuie sa îsi prezinte premiul pe blog si sa adauge un link la acest post, care explica ce este cu premiul–.http://scholastic-scribe.blogspot.com/2008/10/200-this-blings-for-you.html

4. Fiecare S.S. care a cîstigat premiul este rugat sa viziteze acest post si sa îsi adauge numele la Mr.Linky List, astfel încât sa existe o evidenta a fiecarui ins premiat – http://www2.blenza.com/linkies/wizard.php

5. Fiecare S.S. trebuie sa posteze aceste reguli pe blogul lui.

În rest, TOT ÎNAINTE!

Un gând despre &8222;ARBEIT MACHT SS (Scriitor Superior)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s