25 de gânduri despre &8222;Voiculescu şi Patriciu – The Romanian Men in Black&8221;

  1. baricada
    ideea cu oul e exact ce trebuia.
    e rău că oul răului e unul singur. şi cînd mă gîndesc că-i fată pe toţi, mă apucă ameţeala. şti cumva pe ce loc e VOICUlescu în topul miliardarilor?
    numa’ bine!

    Apreciază

    1. Păi, hai să vedem ce zice TOPUL FORBES:
      Sorin Ovidiu Vântu – 400 – 450 milioane euro
      Dan Voiculescu & Famiglia – 275 – 300 milioane euro

      În toamna lui 2008, înainte să vândă ce mai avea din Rompetrol, Dinu Patriciu era cel mai bogat român, cu o avere de aproximativ 2 miliarde de euro.

      Apreciază

  2. baricada
    te-am mai întrebat dacă ştiai sau nu, că poţi cumpăra frunza pe internet pentru 250 de euro sau aşa ceva, făcută de indivizii ăia din Belgia cu firma de semnale şi logouri. deci unde au plecat cei 900.000 de euro? în turism pe alte meleaguri? sau la plata hotelului de la Monte Carlo?
    numa’ bine!

    Apreciază

    1. Cei 900.ooo euro nu au fost virati ,si firma este din Spania, iar banii sunt bani europeni nerambursabili,trimisi special pentru turismul romanesc.Firma spaniola deja a venit cu tam-tam prin Romania sustinand sus si tare ca nu au copiat nimic.De brandul de tara s-a ocupat Dna Morari,o doamna care lucreaza de 15 ani la ministerul turismului ea fiind psd-ista si sotul mare mahar prin pnl.Ea s-a ocupat de toata afacerea pana la Shanhai,la expozitie.

      Apreciază

  3. baricada
    lu’ @zamolxus cand ii faci o caricatura ? … un barzaune/un taun(e)
    numa’ bine!
    aaa. am uitat :
    numa’ bine!
    totusi :
    numa’ bine!

    Apreciază

    1. Platon, prietene, mulţumesc pentru aprecieri… Cât priveşte „dialogul” tău cu Zamolxus, nu pot spune decât atât: Sunteţi doi oameni deosebiţi, vă rog, pace şi prietenie!..

      Apreciază

  4. baricada
    mulţam de lămuriri! da să şti că eu tot i-aş da în judecată pentru plagiat. cred că de-aia au şi venit, ca să încerce să aplaneze lucrurile.
    numa’ bine!

    Apreciază

  5. baricada
    nu-ţi fă griji, pentru că ştiu ce se întîmplă cu Platon, dar n-am să-i dau şi nici să le dau satisfacţie. e păcat de el, deoarece aveam altă impresie despre el, dar se pare că mă sileşte să mi-o schimb.
    toate cele bune!

    Apreciază

Lasă un comentariu